Yaralı Var Haberleri

Yaralı Var Haberleri

Tepeköy ışıklarda korkunç kaza çok sayıda yaralı var

Karamürsel D 130 Karayolu Tepeköy ışıklı kavşağında 23.30 sularında meydana gelen kazada çok sayıda yaralı oldu bildirildi.

Polis noktası önünde korkutan kaza 2 yaralı!

Karamürsel, Kayacık mahallesi D-130 Karayolu ilçe girişinde bulunan polis kontrol noktası ışıklarda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Şehir içi minibüsleri çarpıştı çok sayıda yaralı var

Karamürsel'de şehir içi minibüsleri Karamürsel Devlet Hastanesi'nin hemen önünde çarpıştı yaralılara hemen müdahale edildi.

Karamürsel'de korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var

Kaza, Karamürsel-İznik yolu üzeri İhsaniye mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağmur sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 41 K 3283 plakalı otobüs .

Efe Tur otobüsü kaza yaptı:Çok sayıda ölü ve yaralı var

Bartın'da otomobille çarpışan bir Efe Tur otobüsü kaza sonrası devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Yeni mezarlık altında takla atan araçta 2 kişi yaralandı

Karamürsel yeni mezarlık altında takla atan araçta 2 kişi yaralandı. Yaralılar itfaiye yardımı ile çıkarıldı.

Sefine Tersanesi'nde patlama çok sayıda yaralı var!

“Sefine Tersanesi” isimli iş yerinde iddialara göre gaz sıkışması nedeni ile bir tankerin patladığı ve tanker etrafında çalışan 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı var

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı çevre hastanelere sevk edildi. Yaralılardan durumu çok ağır olanlarda var

Askerleri taşıyan araç kaza yaptı: çok sayıda yaralı!

kocaeli’de askerleri taşıyan araç kaza yaptı. Çok sayıda yaralı var.

Gölcük'te işçi servisi kaza yaptı!Çok sayıda yaralı var!

Gölcük'te otomobil ile işçileri taşıyan minibüsün çarpışması sonucu çok sayıda kişi yaralandı.

Şehir içi ile taksi çarpıştı çok sayıda yaralı var

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 205. cadde üzerinde ceza evi kavşağından kız meslek lisesi ışıklara seyir halinde olan bir şehir içi ile ara sokaktan çıkan bir taksi çarpıştı.

Karamürsel'de büyük kaza ! çok sayıda yaralı var

Karamürsel d-130 karayolu Sellsa petrol mevkiinde büyük kaza.

Kum kamyonu işçi servisine çarptı, çok sayıda yaralı var

Körfez ilçesi Şirinyalı Mevkii'nde kum yüklü hafriyat kamyonu işçileri taşıyan minibüsüne çarptıktan sonra devrildi.

Lice'de sıcak çatışma! Şehit ve yaralılar var

PKK’ya yönelik operasyonun sürdüğü Lice kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada yaralanan güvenlik görevlilerinden 3’ü şehit oldu.

Son dakika! Rusya'da patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Rusya'nın St. Petersburg kentinde metroda iki patlama meydana geldi.

Diyarbakır Sur'da patlama 3 şehit ve 3 yaralı var

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki terör olaylarının ardından molozların taşındığı bölgede nöbet tutan çevik kuvvet polislerine ait araca bombalı saldırı düzenlendi.

İstanbul'da bombalı saldırı: Yaralılar var!

Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında iki ayrı bombalı saldırı meydana geldi. Saldırıda 40'a yakın yaralı var.

Kaymakam dahil çok sayıda yaralı var

Mardin'de kaymakamlığa roketatarlı saldırı Mardin‘in Derik ilçesi’nde Kaymakamlık konutuna roketatarlı saldırı düzenlendi.

Karamürsel'de korkunç kaza çok sayıda yaralı var

Karamürsel'de korkunç trafik kazası 5 kişi yaralandı 1 yaşamını kaybetti. Olay Karamürsel Ereğli D-130 Karayolu İzmit istikametine gitmekte olan

Gaziantep'de Düğün'de Patlama Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki bir sokak düğününde bombalı saldırı meydana geldi.

Medine'de Mescid-i Nebi Yakınında İftar Saatinde Patlama!

Medine'de içinde Hz. Muhammed'in de kabrinin bulunduğu Mescid-i Nebi yakınında bulunan emniyet binasına yönelik intihar saldırısı düzenlendi. Çok sayıda ölü ve yaralı var.

Bursa'da Patlama 1 Ölü - 13 Yaralı

BURSA kent merkezinde Ulucami yakınında saat 17.25'te kadın canlı bomba kendini patlattı, Canlı bomba öldü , 13 yaralı var.

Acı Haberler Peş Peşe Geldi 5 Şehit 20 Yaralı

Yüksekova'da meydana gelen patlamada 2 polis ile 1 asker şehit oldu. Mardin ve Nusaybin'deki operasyonlarda da 2 şehidimiz var. Hain saldırılarda 20 de yaralı var.

Gonca Rampası'nda Fort işçilerini taşıyan servis kaza yaptı çok sayıda yaralı var.

Görgü tanıklarının iddialarına göre akşam saatlerinde Gonca Rampası'nda Fort işçilerini taşıdığı iddia edilen servis aracının kaza yaptığı ve çok sayıda yaralı olduğu ve bu yaralıların arasında ilçemizden kişilerinde olduğu bilgisi paylaşıldı. Ayrıntılar birazdan....

Karamürsel'de işçileri taşıyan araç kaza yaptı çok sayıda yaralı var...

Karamürsel’de işçileri taşıyan minibüsü takla attı 5 kişi yaralı Karamürsel’de işçileri taşıyan minibüsü takla attı 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 1 kişi hastanede tedavi altına alınırken diğer dört kişi ayakta tedavi edilerek taburcu oldu. Karamürsel D-130 karayolu Ankara Evleri Köfteci Veli mevkiinde bu sabah 08.00 sıralarında saatlerinde Yalova istikametine seyir halinde olan 06 BA 1843 plakalı işçileri taşıyan minibüs kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan minibüs tel örgülere de zarar vererek yan yolda ters vaziyette durdu, kazanın ardından vatandaşlar tarafından 112 sağlık ekiplerine ve polise verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minibüs içerisinde yaralanan beş kişiyi Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada araç şoförü A. C. (45) hafif yaralanarak hastanede tedavi altına alınırken, minibüste bulunan diğer dört kişide ayakta tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel’de 4 aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı

Karamürsel D-130 Üzeri Yalova istikameti Gulf petrol önünde kaygan yolun azizliğine uğrayan 4 araç kaza yaptı. Kazada 1 yaralı var. Bu kazanın haberini yaparken Gene D-130 İzmit istikameti jandarma önünde bir tır yoldan çıktı ve orta refüje girdi. Çok şükür ki yoldan çıktığında çevresinde araç yoktu ama hala kimse bir önlem almıyor. Daha geçtiğimiz gün olan büyük kazalar ve her yağmur yağdığında yaşanan can pazarı kimsenin umurunda değil.Beton yol için hala alınan bir önlem yok.