Urfa Haberleri

Urfa Haberleri

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Sosyal medyada tehdit mesajları havada uçuşuyor

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral caddesi beton yol mevkiinde bir lokalin önünde geçtiğimiz gün yaşanan üzücü olayda üzerlerine kesici ve delici aletler alarak gelen bir grup

İlçeyi savaş alanına çevirenler için vekil arayıp destek istediler

Karamürsel'de bıçak ve sopalarla saldırı yapan 2 kişiyi bıçakla 2 kişiyi ise sopa ile yaralayan gurup için Şanlıurfa MHP millet vekili İbrahim Özyavuz'u aradıklarını

Deprem fırtınası! AFAD'dan açıklama! Ölü ve yaralı sayısı açıklandı

10 kentte 1710 binanın yıkıldığı depremde saat 10.00 itibariyle toplam 284 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 bin 323 kişinin yaralandığı açıklandı. Kahramanmaraş’ta 70, Adıyaman’da 13, Diyarbakır’da 14, Şanlıurfa’da 18, Osmaniye’de 20 ve Hatay’da 4 kişi hayatını kaybetti.

Karamürsel merkez yine karıştı! 1 kişi bıçaklandı!

Karamürsel'de her geçen gün artarak devam eden olaylara bir yenisi daha eklendi, çarşı merkezinde bir birine giren Beytullah Gökarslan ile Ömer Arpacık

Üsküdar Vapuru Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualarla anıldı

1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası çalışan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezinde fırtınaya tutularak batması sonucu yaşamlarını yitirenler için Karamürsel Alp’in türbesinin de bulunduğu eski mezarlıkta anma töreni yapıldı.

Karamürsel’de Üsküdar faciası Şehitleri anılacak!

1 Mart 1958 tarihinde Karamürsel-İzmit seferini yapmakta olan Üsküdar Vapuru şiddetli rüzgâr sebebiyle Derince yakınlarında battı.

Karamürsel'de zor durumda olan aileye büyükşehir sahip çıktı

Büyükşehir Belediyesi zor durumda olan ailenin tüm ihtiyaçlarını gidermeye başladı.

İSMAİL HADİDİ GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'nde uzun süre görev yapan ilçenin sevilen simalarından İsmail Hadidi ani bir şekilde yaşamını kaybetti.

Son Dakika. Adıyaman'da korkutan deprem ! Halk sokaklara döküldü !

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 03.34'te Adıyaman Şamşat ilçesinde bir deprem meydana geldi.

Kaldırımdaki ip Kafasını Kopardı

Kaldırımdaki elektrik direği ile ağaca bağlanan ipin kafasını koparttığı motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi.

Çocuk Nüfus Oranları Açıklandı, Kocaeli Bakın Kaçıncı Sırada

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "İllere ve yaş grubuna göre çocuk nüfusu" araştırmasında 0-17 yaş aralığında olan çocuk nüfusunun il nüfusuna olan oranlarını yayınladı.

Polise bomba yüklü araçla saldırı girişimi

Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü olduğu iddia edilen araçla saldırı düzenlemek isteyen terörist polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Sosyal medyada hızla yayılan ‘Evet oyu’ görüntüsü çok tartışıldı

Tarihi referandumda yurdun birçok yerinden oy sahtekarlığı görüntüleri geliyor.

Son dakika: Şanlıurfa'da hain saldırı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Savcılar Sitesi bahçesinde bir patlama meydana geldi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Şehidimiz VAR

Şehit ateşi Kocaeli'ye düştü. Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'ndeki Karakuzu Jandarma Karakolu yol kontrol noktasına PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit

Şanlıurfa'da PATLAMA !

Viranşehir'de zırhlı polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 1 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı.

Otogar'da Bombacı Yakalandı

İzmit Otogar’da Urfa Cesur Seyahat isimli firmayla Kocaeli’den Urfa’ya hareket eden bir şahıs yakalandı.

Diyarbakır'da bombalı saldırıda yaralanan Polisimizden haber geldi

Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde meydana gelen bombalı saldırıda yaralanan 13 özel harekat polisinden birinin Karamürselli Zihni Bilek olduğu öğrenildi

Normal Doğum İçin Seferberlik Başlatıldı

Dünya çapında yüzde 15 civarında olmasına rağmen Türkiye’de yüzde 68’e ulaşan sezaryenle doğumun yerine

- ÖZEL HABER - Dolandırılmayın, Ayrıntılı Videolu Bilgiler

Telefon dolandırıcılığı hakkında sizlere ÖZEL bir makale hazırladık içerisinde dolandırılan bir kişinin nasıl dolandırıldığı hakkında video da var.

Karamürselli şehidimizin dosyasında inanılmaz gelişme

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde, 9 Aralık 2014’te yaşanan olayda Boztepe Hudut Karakolu 41 No’lu kulede vatani görevlerini yapan askerler Umut Aslan ile üst devresi Kadir Yıldız ve Ramazan Yel’in cansız bedenleri bulundu. Diyarbakır’daki 7’nci Kolordu Komutanlığı Askeri Savcılığı, 9 ay süren soruşturmanın ardından takipsizlik kararı verdi.

ŞEHİDİMİZİN ÖLÜM NEDENİ İLE ALAKALI ARTIK KİMSE KONUŞAMAYACAK

41 Nolu kulenin sırrı çözüldü, dosya kapandı Şanlıurfa Ceylanpınar'da 9 Aralık 2014'te, sınırdaki 41 No'lu kulede, askerler Umut Aslan ile üst devresi olan Kadir Yıldız ve Ramazan Yel'in cesetlerinin bulunması olayının dosyası kapandı. Diyarbakır'daki 7'nci Kolordu Komutanlığı askeri savcılığı, 9 ay süren araştırma sonrasında, Umut Aslan'ın iki asker arkadaşını öldürdükten sonra intihar ettiği sonucuna vardı. Başka şüpheli olmadığı için de, 'kovuşturmaya yer olmadığı' kararıyla dosya kapatıldı.

Son Dakika Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, iki polisin şehit olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa'da iki polisin şehit olduğunu açıkladı. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde aynı evde kalan ve çevik kuvvette görevli olduğu öğrenilen iki polis memuru başlarından vurulmuş halde bulundu. Vali İzzettin Küçük, olayın terör bağlantısı olup olmadığını bilmediklerini aktarırken, incelemelerde bulunmak üzere olay yerine gitti.

SON DAKİKA ŞANLIURFADA BOMBA PATLADI 50 ÜZERİNDE YARALI

Suruç'ta bir canlı bombanın, Amara Genclik ve Kültür Merkezi'nde kendini patlattığı bildirildi. Bölgeyi savaş alanına çeviren olayda ölü ve yaralılar olduğu bildirildi.

Askeri Araç Devrildi! 1 Asker Şehit Oldu

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde askerleri taşıyan midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 20'in üzerinde asker yaralandı Kaza, saat 18.45 sıralarında Siverek-Diyarbakır karayolunun 28'inci kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa'dan Diyarbakır'a asker taşıyan midibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre midibüste bulunan 20'nin üzerinde asker yaralandı 1 asker de şehit oldu.

DÜNYADA İLK Tarlalar güneşle sulanacak

Bakanlığa bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü (GAPTAEM) tarafından yürütülen TÜBİTAK-1001 110O541 nolu projesi kapsamında üretilen Mobil Güneş Pili Sulama Makinesi, mobil kullanım ve güneşe göre hidrolik hareket ve panel temizleme üniteleri açısından dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor.