Turguttaşçı Haberleri

Turguttaşçı Haberleri

Turgut Taşçı'nın yiğitleri zirveyi bırakmıyor

2.Lig temsilcimiz, önceki gün Limaspor deplasmanında ikinci yarıdaki etkili oyunuyla galibiyete ulaştı. Turgut Taşçı’nın öğrencileri büyük sevinç yaşadı.      

Turgut Taşçı'nın yiğitleri yine şov yaptı

Karamürselli basketbolcular Daçka’yı uzatmada yendi Türkiye Erkekler Basketbol 2.Lig’de yer alan Karamürsel Gençlikspor, 5.hafta maçında sahasında Ege Üniversitesi Daçkaspor’u konuk etti.

Turgut Taşçı'nın yiğitleri destan yazıyor

Karamürsel Gençlik U18 fırtına gibi U18 Erkekler Basketbol Ligi’nde Karamürsel Gençlik fırtınası esiyor.

Turgut Taşçı ve yiğitleri destan yazmaya devam ediyor

Turgut Taşçı diye yazılır; Adam diye okunur. Onca zorluğa, sıkıntıya, yokluğa, engellemeye dayandı ve bu gün değil Karamürsel genelinde Ülke genelinde adını altın harflerle yüreklere kazımayı başardı.

Karamürsel Gençlik destan yazıyor

Karamürsel Gençlik İstanbul’da kazandıErkekler Bölgesel Basketbol Lig’de mücadele eden Karamürsel Gençlikspor, önceki gün İstanbul deplasmanında Sportif Atletik Kulübü’nü 73-57 yendi, Play-Off’a kalmak adına çok önemli avantaj sağladı.

Karamürsel'in yiğitleri için şimdi birlik olma zamanı

Karamürsel Gençlik Sporun başında yıllardır büyük bir özveri ve emek ile görev yapan, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Turgut Taşçı ile ekibi yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Karamürselin Gururu Karamürsel Gençlik Basketbol Takımı

Çok kısıtlı bütçelerle ve çok az yardımla hem ayakta kalmaya çalışan hem de bu kadar başarılı bir takıma ne yazsak ne söylesek azdır. Tebrikler Turgut Taşçı ve Yönetimdeki vefalı insanlar. Değil Karamürsel’e tüm Türkiye’ye çok büyük bir ders verdi ve vermeye devam ediyor. Spor evrenseldir satılmış, taraf olmuş birilerinin egolarını göstereceği bir birim yada maskot olmadığının en büyük kanıtı Karamürsel Gençlik Basketbol Takımıdır. Sizinle ne kadar gururduysak azdır yönetiminden oyuncularına kadar imkânsızı başaran ve başarmaya devam eden bu çocukları ayakta alkışlıyorum.