Tahirbüyükakın Haberleri

Tahirbüyükakın Haberleri

Büyükakın ve Talus Ankara'da

AK Parti Kocaeli'de İlçe Belediye Başkan Adayları İçin Kritik Görüşme: Büyükakın ve Talus Ankara'da

AK Parti bu Pazar adaylarını açıklıyor

AK Parti belediye başkan adaylarını bu pazar açıklıyor. Kocaeli Belediye başkanı olarak Tahir Büyükakın gösterilirse, Karamürsel'de Büyükakın'ın en iyi çalışabileceği iki adayın ismi kesin gibi gözüküyor. Bu adaylardan ilk sırayı Fevzi Utaş alırken, ikici olarak Sait Mete'nin aday gösterileceği kulislerde konuşuluyor!

Yirmi yıllık büyük sorun sonunda çözüldü !

Karamürsel'de yıllardır binlerce insanın zarar görmesine neden olmuş olan ve yıllardır kimsenin çözmek için elini taşın altına koymadığı 101. Cadde sonunda yapılıyor.

Tahir Büyükakın Karamürsel'in kaderini değiştirdi

Karamürsel genelinde yıllardır sadece seçim dönemlerinde vaat olarak kalan bir çok projeyi yıllar sonra hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir büyük projenin daha bitişini duyurdu.

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

İsmail Yıldırım Sait Mete'yi fena kafaya takmış!

İsmail Yıldırım hafta sonu Bugün Kocaeli Gazetesini Karamürsel'e davet ederek  Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi şikayet etti. Tabiri caiz ise AK Parti'den "SARI ÖKÜZÜ" istedi.

Sahipsiz Karamürsel'de vatandaş ensonunda isyan etti!

Karamürsel genelinde doğa katliamı hız kesmeden devam ederken, uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların dertleri ise bitmek tükenmek bilmiyor. Özel mülklere, Karamürsel Belediyesine ait araçlarla mıcır ve kum taşındığı, avanta veren kişilerin

20 yıl sonra Tepeköy halkına bayram hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-130 Karayolu üzerinde yapılan Karamürsel Tepeköy Eşdüzey Kavşağı, tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kavşak düzenlemesi kapsamında sinyalizasyon, yol çizgileri, trafik işaret ve levhaları montajı da yapılarak kavşak kullanıma açıldı.

Artık Karamürsel Belediyesi e-devlette

Dijitalleşen dünyada nihayet Karamürsel Belediyesi 'de ayak uydurmayı başardı.

Tahir Büyükakın Kadir gecesini memleketinde idrak etti

Başkan Büyükakın, Kadir Gecesi’nde teravih namazını Karamürsel Ereğli Merkez Camisi’nde kıldı.

Karamürsel ile Ereğli sahil yolu yaza tamam

Genel Sekreter Gündoğdu, 5 km’lik yeni sahil yolunun inşa edildiği Karamürsel’in Ereğli bölgesinde gelinen son noktayı inceledi.

Karamürsel ve Gölcük'te kodlama atölyesi açılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıldönümünde 99 okula daha KODELİ Robotik Kodlama Atölyesi kurulumu yapılacak.

Karamürsel Tepeköy’de kavşak çalışması başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel Tepeköy Eşdüzey Kavşağı yapımına başlandı

Sayın valim bunca insan hastaneye böyle gitmek zorunda

Karamürsel ile Umuttepe arasında sefer yapan 750 numaralı belediye otobüsü bazı saatlerde çok kalabalık oluyor.

Karamürsel'e çok yakıştı

Bu park Karamürsel'in havasını değiştirdi Her türlü spor branşına destekleriyle öne çıkan Büyükşehir, Karamürsel’de inşa ettiği sentetik buz pistini vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Sait Mete AK Parti teşkilatına nefes oldu

Seçildiği günden bu yana ilçe genelinde Ak Partiye gönül veren ve bir şekilde küstürülmüş çok sayıda kişiyi yine bir araya getirmek için büyük bir mücadele veren Sait Mete emeklerinin karşılığını aldığını her kese gösterdi.

Haluk Levent, Karamürsel'de binlerce kişiyi coşturdu

Karamürsel’de, sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı ilk pazar gününde gerçekleştirilen Haluk Levent, sevilen şarkıları ile vatandaşları coşturdu.

Yılların Özlemine Tahir Büyükakın son verdi

Haluk Levent’le yaz neşesi Kocaeli’nin 12 ilçesini kapsayarak vatandaşları kültür, sanat ve eğlenceyle buluşturacak yaz neşesi etkinliklerinde, Ece Seçkin ve Haluk Levent sahne alacak.  

Tahir Büyükakın, Karamürsel'i baştan inşa ediyor!

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ilçeyi adeta sil baştan baştan aşağı yeniliyor. Karamürsel'e 15 yıldır çivi dahi çakılmamış olması nedeni ile projeler biraz aksasa da, ilçe halkı ve esnafı yapılan hizmetlerden ötürü çok memnun.

Karamürsel'de deniz ulaşımına bir yenilik daha

Karamürsel genelinde deniz ulaşıma bir yenilik daha yapılarak ilçeye bölgenin her yerinden ulaşa bilirlik daha rahat ve konforlu bir hale getirilmeye çalışılıyor.

Yıllar sonra Karamürsel adeta baştan inşa ediliyor!

Karamürsel genelinde son aylarda ilçenin çehresinin baştan aşağı değiştiğini gören vatandaşlar, Karamürsel'in muhalefet partisinden, iktidar partisine geçtiğini ve ilçeye bu nedenle büyük yatırımlar ve hizmetlerin geldiği düşünerek konuyu sosyal medya hesaplarında paylaşan bir çok vatandaş, 2010 yılından bu yana AK Partili bir belediye başkanı tarafından yönetildiğini fark edince sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.

Karamürsel halkı başkanına vefasını böyle gösterdi!

Büyükakın'a balkonlardan proje teşekkürü Başkan Büyükakın Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi 101 ve 202. Caddelerde gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını inceledi.  

Karamürsel küllerinden tekrar doğuyor!

Karamürsel AK Parti ilçe başkanı Sait Mete seçildiği günden bu yana adeta arı gibi çalışmalarına devam ediyor.

Tahir Büyükakın'dan Karamürsel için dev bir yatırım daha

Karamürsel’in evladı Tahir Büyükakın, memleketi Karamürsel için adeta imkânsız denilen her şeyi yapmaya devam ediyor. 

Karamürsel Belediyesi'nde milyonluk vurgun iddiaları!

Karamürsel'de milyonluk hafriyat vurgunu iddialarının üzerimi kapanıyor! Gözler Tahir Büyükakın'da...

Karamürsel'de 4 yıllık çile Tahir Büyükakın sayesinde sonunda bitti!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel ilçe merkezi geçişinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Battı-çıktı projesi 4 yılın sonunda Tahir Büyükakın sayesinde sonunda tamamlandı. Tamamlanan projenin açılışında Büyükakın ilçe halkına bir büyük müjdeli haberi daha verdi.

Karamürsel'de reklam değil, artık iş yapılıyor

Başkan Mete, battı çıktı projesini incelesi AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, D-130 Karayolu Karamürsel Otogar ve Kent Meydanı

Tahir Büyükakın Karamürsel için sözünü tuttu!

Karamürsel halkını ve esnafını yıllardır rezil rüsva eden, yapımı bir türlü tamamlanamayan dalçık projesi sonunda bitti. Müjdeyi Tahir Büyükakın resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Karamürsel Türkiye’nin en özel ilçesi olma yolunda

Karamürsel ilçesi Altınkemer Ulaşlı arası sahil düzenleme projesinde bir ilk gerçekleşecek, Proje kapsamında Kocaeli’nin ilk rekreasyon alanı Karamürsel’de yapılacak.

Büyükakın duyurdu: 3 ay daha ücretsiz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sağlık çalışanları ve eczacılara ulaşımın 3 ay daha ücretsiz olacağını duyurdu.