Sondakikahaberi Haberleri

Sondakikahaberi Haberleri

Nazmi Oğuz Ortaokulu büyük bir başarıya imza attı

Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu nun Büyük Başarısı.. Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu hazırladığı teknoloji projesi ile 2021 TEKNOFEST Festivalinde finale kaldı.

Karamürsel Belediyesi yeni hizmet araçlarını tanıttı

Törene katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; belediye hizmet araçlarının sayısının arttığını ve envanterlerini zenginleştirdiklerini açıkladı.

SGK 125 Bin TL’ye 3+1 Daire 145 Bin TL’ye 4+1 Daire Satıyor 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kendisine ait olan bazı gayrimenkullerin satışını yapacağını duyurdu. Toplam 17 adet gayrimenkul satışı yapacak olan kurum bu satışların 16 tanesini konut statüsünde olan gayrimenkullerden yapacak.   Satışı yapılacak olan 1 diğer gayrimenkul ise Betonarme Bina ve Arsası (176 Adet Bağımsız Bölüm) olarak duyuruldu.  

Kocaeli genelinde zamlı ulaşım başladı! İşte 2021 yeni fiyatlar

Kocaeli’de UKOME toplantısında alınan kararla ulaşıma zam gelmişti. Zamlı fiyatlar bugün uygulanmaya başlandı. 

Karamürsel'deki "arkadaş cinayeti" davasında mütalaa

Karamürsel’de geçen yıl Kenan Tunç'u darbederek öldürdükleri iddiasıyla biri tutuklu iki sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Karamürsel için çok riskli bölge uyarısı

Karamürsel’de son günlerde hızla artan korona virüs vakaları nedeni ile birçok bölge için çok riskli olarak uyarı veriliyor.

Karamürsel’de vahşet kandil gecesi köpek zehirlediler

Karamürsel’de akşam saatlerinde yol kenarında can çekişerek ölen bir köpeği gören vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

Karamürsel halkına müjde inşaat başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi ek hizmet binası inşaatı başladı.

Duraklar ve yaya üstgeçit asansörleri temiz tutuluyor

Toplu taşıma ulaşımında sıkça kullanılan duraklar ve yaya üst geçit asansörlerinin temiz olması, içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde büyük önem taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri de bu kapsamda her hafta il genelindeki yaya üst geçit asansörleri ile toplu taşıma duraklarında temizlik çalışması gerçekleştiriyor.