Skm Haberleri

Skm Haberleri

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

Hürriyet ve eşi harmandalıyla büyüledi

Kentimizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden Nikomedya Halk Dansları Topluluğu SKM’de 18 Mart Çanakkale Zaferi şerefine düzenlediği ‘Bir Çift Mavi Göz’ gösterisiyle büyük beğeni topladı.

Bilgiç: “Sevdamız Karamürsel”

AK Parti Karamürsel İlçe SKM toplantısında konuşan SKM Başkanı Ramis Bilgiç, “Karamürsel’de seçim parolamızı ‘Sevdamız Karamürsel’ olarak belirledik” dedi

Tarih belli oldu! AK Parti sahaya iniyor

AK Parti’de yerel seçim kampanyası 1 Ocak’ta başlıyor. İllerdeki seçim koordinasyon merkezleri (SKM) 2019 itibariyle çalışmalarına start verecek.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Karamürsel'den seslendi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, SKM programları kapsamında Karamürsel’de saha çalışmasına katıldı.

Karamürsel AK Parti SKM Başkanı belli oldu

Karamürsel AK Parti SKM Başkanı belirlendi.

Karamürsel MHP'nin SKM başkanı seçildi

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Çetin Öksüz yönetiminde gerçekleştirilen haftalık olağan toplantıda referandum süresince,

AK Parti referandum çalışmalarına hız verdi

Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Mecit Erdoğan, ilçe ve SKM yöneticileri ile beraber esnaf ziyareti yaparak referandum ile ilgili

Necit Erdoğan, tüm gücümüz ile sahalardayız

Ak Parti Karamürsel Skm haftalık toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti’de SKM başkanları belli oldu

AK Parti’de ilçe başkanları, SKM başkanlarını belirledi Kaynak: AK Parti’de SKM başkanları belli oldu

Karamürsel AK Partide Plaketler sahiplerine verildi

1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olan AKP, Kocaeli bölgesinde plaket dağıtmaya devam ediyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki gün Karamürsel’e giderek AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Kazım Ersan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’e plaket verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi. Kocaeli AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın Darıca Karslılar Derneği'ne yapmış olduğu ziyaret esnasında SKM Başkanlığı'ndan gelen telefonla mitingin aynı saat ve aynı yer de olmak üzere 18 Ekim Pazar Günü'ne ertelendiği bilgisi geldi..

MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ İlçemizi Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ 7 Haziran seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ağdağ önceki gün seçim çalışmaları kapsamında ilçemize konuk oldu. Karamürsel’de Cuma pazarını gezen Ağdağ’a İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selim Çakır ve İlçe SKM Başkanı Cait Soslu’da eşlik etti. Pazar esnafıyla görüşmelerde bulunan Ağdağ, pazarcının sorunlarını dinleyerek esnaftan dua ve destek istedi. Ardından ilçe binasında Karamürsel İlçe teşkilatı ve seçmen görevlileri ile toplantı yapan MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ, “7 Haziran’a kadar uyumayıp, MHP’yi iktidar yapacağım. 7 Haziran’dan sonrada verdiğimiz sözleri yerine getirmek için uyumayacağız ” şeklinde konuştu.