Silahlı Çatışma Haberleri

Silahlı Çatışma Haberleri

İzmit Joll Joker ve Değirmendere Grand Pub da silahlar konuştu

Dün gece İzmit Joll Joker'e düzenlenen silahlı saldırı sonrası bu gece Değirmendere Grand Pud isimli eğlence mekanında çıkan silahlı çatışma sonrası bir kişi vurularak yaralandı. Yaşanan olaylar sonrası bir çok kişinin üzerinde silah olması ve çok rahat bir şekilde etrafa ve insanlara ateş edebilmeleri büyük bir korkuya neden oldu.

Altınova tersaneler bölgesinde kan gövdeyi götürdü

Yalova Altınova Tersaneler bölgesindeki bulunan Doğruyol Tersanesi önünde bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı çatışma meydana geldi. Görgü tanıklarının bildirdiğine göre silahlı olayda 3 kişi silahtan çıkan mermiler ile yaralandı.

Altınova tersaneler bölgesinde kan gövdeyi götürdü

Yalova Altınova Tersaneler bölgesindeki bulunan Doğruyol Tersanesi önünde bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı çatışma meydana geldi. Görgü tanıklarının bildirdiğine göre silahlı olayda 3 kişi silahtan çıkan mermiler ile yaralandı.

Karamürsel Belediyesi yanında silahlı yaralama

Karamürsel Belediye binası yanında silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde bulunan bir ticari taksi ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye getirilen yaralının üzerinden kimlik çıkmadığı bildirildi. Polis olay sonrası ilçe genelinde harekete geçti. Ayrıntılar birazdan...

Kuzenlerin kavgası kanlı bitti

Kuzen oldukları iddia edilen iki kişi arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada H.Ö isimli şahıs kuzeni N.M.’ye silahla ateş ederek yaraladı.

Sokak ortasında silahlı çatışma: 2’i ağır 3 kişi yaralı

Kartepe’de meydana gelen 3 kişi vuruldu. Şahısların birinin durumun ağır olduğu öğrenildi.

İstanbul'da fabrikaya silahlı saldırı ve çatışma: Ölü ve yaralılar

İstanbul Esenyurt'ta bir farbrikaya yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaraların olduğu bildirildi. Yaralıların kaldırıldığı hastanede karşı karşıya gelen

İrfan Ayazoğlu ameliyattan çıktı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İrfan Ayazoğlu, dün öğle saatlerinde Gölcükte meydana gelen silahlı çatışmada ayağına isabet eden 3 kurşunla yaralanmıştı.

Gölcük'te silahlı çatışmada yaşamını kaybetti!

Gölcük'teki borç- alacak nedeniyle iki grup arasında sokak ortasında çıkan çatışmada yaralanan Serhan Aras kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde

Gölcük’te silahlı çatışma 1 Ağır 7 Yaralı!

Son Dakika, Amiral Sağlam Caddesi'nde meydana gelen olayda 7 kişi silahla vurularak yaralandı.Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sandıkta Kavga Kanlı Bitti 2 Ölü - 1 Yaralı

Oy kullanılan okulda silahlı çatışma çıktı.

Kanlı hesaplaşma

İZMİT'te, galericilik yapan emekli polis 65 yaşındaki Enver Şahin kentin en kalabalık yerlerinden olan Yürüyüş Yolu'nda karşılaştığı, aralarında husumet bulunan

İki Araç Birbine Ateş ateş açtı

Karamürsel’de seyir halinde iki otomobil içerisinde bulunan iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Çatışma yaralanan olmazken araçlarda kurşun izleri oluştu.

Karamürsel Polisi Alarma Geçti

İstanbul Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde yaşanan silahlı çatışma sonrası Kocaeli polisi alarma geçti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırının ardından Kocaeli’de de polis alarm durumuna geçti.Kocaeli il sınırları içerisinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü, ilçe emniyet müdürlükleri ve polis merkezi amirlikleri önünde nöbet tutan polislere çelik yelek giyme zorunluluğu getirildi. Öte yandan dışarıda devriye gezen ekiplerin de dikkatli olmaları ve olumsuzluklara karşı tedbirli olunmaları istendi.

DBP'den Cizre'deki olaylarla ilgili açıklama

DEMOKRATİK Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, Cizre'deki silahlı çatışmaya ilişkin açıklama yaptı.