Şehit Haber Haberleri

Şehit Haber Haberleri

Kızın bize emanet rahat uyu şehidim

Karamürsel ilçesinde, şehit özel harekat polisi Ahmet Durak'ın kızı muhtesem bir düğün ile dünya evine girdi

Son dakika: Kazada yaralanan polis memuru şehit oldu

Son dakika haberine göre, Sakarya’nın Erenler ilçesinde, sürücüsünün 'Dur' ihtarına uymadığı otomobilin takibi sırasında minibüse arkadan çarpan motosiklette yaralanan 2 polis memurundan Mehmet Tekcan (32), tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Sokağa çıkma yasağı uzayacak mı? Bakan Soylu açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 30 büyükşehir ve Zonguldak için alının 48 saatlik sokağa çıkma yasağına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu gece saat 23.59'da sona erecek olan yasağın uzatılıp uzatılmayacağı sorusuna Bakan Soylu net yanıt verdi.

İşte infaz düzenlemesinin detayları belli oldu

Cahit Özkan, teklif için, "Gelecek hafta başında da bir aksilik olmazsa Genel Kurul'da görüşeceğiz." dedi.

Son dakika: İdlib'de şehit sayısı yine yükseldi!

Son dakika haber: İdlib'de rejim unsurlarının alçak saldırısı sonrası şehit haberleri geldi. Hatay Valisi Doğan: "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" açıklamasında bulundu.

Son dakika haberi: İdlib'de 4 asker şehit oldu, 9 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de rejim unsurları tarafından yapılan yoğun topçu atışı neticesinde 4 askerimizin şehit olduğunu, 1'i ağır 9 askerin de yaralandığını duyurdu.

Acı haberi aldı bütün etkinliği iptal etti

Barış Pınarı Harekatı sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Ulaştırma Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun’u şehit haberi, Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki baba ocağına düştü. 

Şehidimiz var! Diyarbakır'dan acı haber geldi!

Yalova'lı askerimiz İslâm Altuğ Diyarbakır Lice'de şehit olmuştur.

Karamürsel Emniyet iftarı hep birlikte açtı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ve aileleri için tertip edilen iftar programında oruçlar hep birlikte açıldı.

Uğur Koştur babasını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Meclis Üyesi Uğur Koştur’un geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan babası Macit Koştur, yaşamını yitirdi

AGD’den 9 ilçede Mekke’nin Fethi Gecesi

31 Aralık Pazartesi günü yapılacak olan Mekke’nin Fethi Gecesi programının detaylarını veren AGD Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı, 9 ilçede programların olacağını söyledi. Kaynak: AGD’den 9 ilçede Mekke’nin Fethi Gecesi

Sancaktepe’de şehit olan askerler memleketlerine uğurlandılar

Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerin cenazesi, İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi.

KARAMÜRSEL MHP ŞEHİTLERİ UNUTMADI!

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Çetin Öksüz Karamürselli şehit Hüseyin Güldal ve bütün şehit

Sakarya Hendek'ten şehidimiz var!

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonda PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ömer Özdemir

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna Karamürsel'den uğurlandı

Kıbrıs Gazisi Selahattin Seymen Kocaeli'nin Karamürsel Ereğli Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

OHAL resmen yürürlükten kalkıyor

FETÖ'nün 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL, bugün yeni kabinenin açıklanmasıyla beraber kaldırılacak.

Şehit askerin acısı Gölcük'e düştü

Gölcük Tersane Komutanlığı'nın fabrikasında çalışan Ali Çetin'in kardeşi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Çetin şehit düştü.

Marmara sürekli sallanıyor. Bir deprem daha

Merkez üssü Manisa’nın Kırkağaç İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

3 asker şehit

Son dakika 48'nci Piyade Alayı'na yıldırım düştü

Tokat 48'nci Piyade Alayı' na yıldırım düşmesi sonucu 4 askerin yaralandığı bildirildi.

Kocaeliye Şehit Ateşi Düştü

Trabzon 'Maçka' ilçesinden şehit haberi geldi: Uzman Onbaşı Osmangazi Çetingöz şehit oldu

Türk askerine alçak saldırı: 2 şehit, 15 yaralı

Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı harekatı kapsamında El Bab kentine ilerlemeye çalışan Türk askerlerine, terör örgütü DEAŞ unsurları tarafından saldırı düzenlendi.

Kocaeli'nden iki şehidimiz var

Kayseri'den ikinci şehit haberi ilimize ateş gibi düştü. Şehidimizin adının Raşit Yücel olduğu öğrenildi. Şehidimizin Körfez'de oturduğu öğrenildi.

ŞEHİDİMİZ VAR

Kocaeli'ye acı haber geldi. Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli olan Gebzeli asker Oğuzhan Demir

Derik kaymakamı şehit oldu!

Dün Mardin'de PKK'nın hain saldırısında yaralanan Derik kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, şehit oldu.

ŞEHİT ATEŞİ KOCAELİ’YE DÜŞTÜ

Kocaeli Bir şehit haberiyle daha sarsıldı. Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu

Hakkari'de çatışma: 2 asker şehit

Hakkari Ağaçdibi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit düştü 4 askerimiz yaralandı.

SoN Dakika Diyarbakırdan Acı haber !

TSK: Diyarbakır Sur'da ağır yaralanan silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuştur

İSMAİL YILDIRIM'DAN TERÖR AÇIKLAMASI

İsmail Yıldırım, terör olayları ve şehit haberlerinin art arda gelmesinin ardından bir basına açıklaması yaparak terörü kınadı. Yıldırım,"Türkiye’de bir yıl değil binlerce yıl bitmeyecek bir şey varsa o da askerimizin ruhudur. Bunu hiç kimse elimizden alamayacak. Bunu her daim haykırmak, bizden sonraki nesillere aktarmak bugün bizlerin görevidir, bizler genç nesillere bunu aktaracağız. Zannetmeyin ki Çanakkale’de bu millete yapmak istedikleri emellerinden vazgeçen bir dünya var.

Münteha Purut; 'Terörü, teröristi ve teröre destek verenleri lanetliyoruz'

Karamürsel ADD Şube Başkanı Münteha Purut; 'Terörü, teröristi ve teröre destek verenleri lanetliyoruz' Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Münteha Purut yaptığı basın açıklamasıyla ‘Terörü, teröristi ve teröre destek verenleri lanetliyoruz’ dedi Purut, yaptığı açıklamada şöyle konuştu, ‘7 Hazirandan bu yana her gün gelen şehit haberleri artarak devam ediyor ülkemizin canı yanıyor. Cumhurbaşkanının bir TV kanalında PKK yığınak yapmış bizi kandırmışlar sözü ülkemizin ne kadar aciz yönetildiğinin kanıtıdır bu millet 400 değil 550 milletvekili gönderdi meclise gereken yapılmalıydı cumhuriyet tarihinde ilk kez anti demokratik sistemle beğenilmeyen sonuçlar çok büyük acılarla bize geri dönüyor.