Sarısı Haberleri

Sarısı Haberleri

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

Karamürsel'in lise eğitiminde büyük başarılarıyla adından söz ettiren Karamürsel Birey Koleji'nin başarısının arkasındaki sırları keşfedin! Peki, bu başarının arkasında ne var?

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker, U20 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda Başarıya Koştu

Dr. İnci Cazker'in Başarısı: İlçe Halkı Tarafından Takdir Ediliyor

Karamürsel'de Dahiliye Uzmanı Dr. İnci Cazker'in Başarısı: İlçe Halkı Tarafından Takdir Ediliyor

Karamürselli baba ve kızın muhteşem başarısı

Ahmet Aker, kızının geleceği için büyük bir çaba sarf eden ve azimle çalışan biricik evladı Zeynep Aker'in büyük bir başarı kazanmasının mimarı oldu.

Karamürsel'de siyaset ve egolar sporu bitirdi

Karamürsel genelinde siyaset ve çıkarlar yüzünden ilçe sporu neredeyse birçok sporcunun büyük başarıları yerine büyük başarısızlıklarıyla gündemde olmaya devam ediyor.

Nazmi Oğuz Ortaokulu büyük bir başarıya imza attı

Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu nun Büyük Başarısı.. Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu hazırladığı teknoloji projesi ile 2021 TEKNOFEST Festivalinde finale kaldı.

Bir haftadır musluktan akan sarı su vatandaşı isyan ettirdi

Karamürsel Kayacık mahallesi Ankara evlerinde yaşayan vatandaşlar son bir haftadır musluklarından akan sarı ve pis kokulu su yüzünden zor durumdalar. Yetkililere defalarca bilgi vermelerine rağmen hala bir çözüm bulunamadığını dile getiren mahalle sakinleri, pis su

Karamürselli bir kadın ve muhteşem başarısı

Karamürsel'in kızı Sibel Ozan ve muhteşem bir başarı öyküsü.

Müjde ! Teklif kabul edildi, O borçların %60 ı siliniyor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, ödemelerin yüzde 60 oranında azaltan düzenlemenin de bulunduğu kanun teklifini kabul etti.

Ayrıntılı Müftülere Nikah Yetkisi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, müftülerin nikah kıymasına yönelik kanun tasarısına eleştirilere ilişkin birçok açıklamalarda bulundu.

SonSon dakika...Bedelli askerlik çıkacak mı?

Son olarak 2014 yılında yaklaşık 200 bin kişinin başvurduğu bedelli askerlik, kamuoyunu en çok meşgul eden konulardq açıklama yapıldı.

Müjde! Devletten Herkese 1000 TL

45 yaşın altındaki ücretli çalışanlar, 1 Ocak’ta zorunlu... 1000 TL devlet katkısı var.

Yeni Vergi Yasası Taslağı

Hazırlanan ve içinde haber yapma özgürlüğüne darbe vuracak maddelerin de olduğu yeni Vergi Yasası taslağı mükellefleri çıldırtacak nitelikte.

Yeni Kimlik Fiyatları Belli Oldu

TBMM Genel Kurulu'nda bu hafta görüşülecek yasa tasarısına göre nüfus cüzdanları için ödenecek ücretler belirlendi.

Karamürsel`in gururu, Yavuz Kısacık

Karamürsel`in gururu, Yavuz Kısacık   Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) MF alanında 450 puan alarak Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Karamürselli Yavuz Kısacık, Karamürsel`in gururu oldu.   Karamürsel`de oturan başarılı öğrenci Yavuz Kısacık, MF alanında ülke genelinde 12 binciliği elde etti. Kısacık bu başarısını ailesine ve öğretmenlerine bağlı olduğunu belirtirken Tıp Fakültesini de başarıyla tamamlayarak Ülkeme ve insanlara yardımcı olabilmek beni çok mutlu ediyor dedi.  

Karamürsel Spor İftarda Buluştu

Geçtiğimiz sezon Karamürsel'de tarih yazan ve 1. Amatör Lig'e yükselmeyi başaran Karamürsel spor iftarda bir araya geldi. Karamürsel spor yönetiminin organize ettiği iftara Karamürsel sporlu eski ve yeni futbolcularının yanı sıra yönetim kurulu ve Karamürsel'e gönül vermiş kişilerin katıldığı iftarda. Sarı Lacivertlilerde yönetim kurulu iftarın ardından yeni sezon öncesi bazı kararlar almak için toplantı yaptı. Bu sezon taraftarın da ciddi destek vereceği Karamürsel spor'da tek hedef geçmiş yıllardaki başarısını sürdürmek ve Karamürsel sporu eskisi gibi Kocaeli'nde ve Türkiye'de yıldızını parlatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Bağ-Kur'lunun borcu sıfırlanıyor

Toplumun her kesiminden milyonlаrcа kişinin beklediği iş güvenliği tasarısı Meclis'ten geçti. Paket, çalışanların ve emeklilerin yüzünü güldürecek. Getirilen düzenlemelerden birisi, prim bоrcunu yapılandırmayan 1. 3 milyоn Bağ-Kur'luyu ilgilendiriyor. 12 ay ve daha fazla süreye ilişkin borcu olan Bağ-Kur'lulara dondurma imkаnı geldi. Bu kişilеrin borcu silinecek, bu dönemdeki hizmet süresi askıya alınacak. İhtiyaç duyulduğunda bu süre cаnlаndırılаbilecek. Bоrçlu Bağ-Kur'lular ve ailеlеri sağlıktan yararlanmaya bаşlаyаcаk, prim günü yeten emekli оlabilecek .

Arısoy ve Özlere tebrikler

Arısoy ve Özler’e tebrikler Karamürsel’in gururu olan Karamürsel Gençlik Basketbol Takımı, şu ana kadar gösterdiği üstün başarısıyla 2. tura yükseldi.