Osmancanbaba Haberleri

Osmancanbaba Haberleri

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürselli genç kız babası için adalet arıyor

Karamürsel'de 9 yıl önce kaybolan arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi. İstenilen cezayı yetersiz bulan maktulün kızı, "9 yıl önce kayıp ilanıyla babamı aramıştık fakat babam kayıp değilmiş Halil Ö. isimli şahıs tarafından canice öldürülmüş.

Karamürsel'de korkutan Koronavirüs yoğunluğu!

Karamürsel'de korona virüs vakalarının çok hızlı ve yoğun bir şekilde artması ilçe halkını tedirgin ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasından 27.08.2021 tarihi ve saat 10.00'da alınan verilere göre ilçede çok yoğun bir şekilde korona virüs vakalarının görüldüğü

Karamürsel'de yılın ilk lavanta hasadı yapıldı  

Tıp ve kozmetik sektörünün yanı sıra yağ üretim sektöründe de yaygın kullanılan, nektarı ve kokulu çiçekleriyle arıcılığa da katkısı olan lavantanın Karamürsel’deki üretim merkezi konumunda bulunan

Karamürsel'de korona virüs yine artmaya başladı!

Kocaeli’de 100 bin nüfusta görülen vaka sayısı düşmeye devam ederken, en az vaka görülen ilçe olan Karamürsel'de ise vaka sayıları arttı.

Kaymakam Osman Canbaba bir skandal ile ülke gündeminde!

Öğretmenlere Yaptırtmadığınız Bir Bu Kalmıştı! Kaymakamlık talimatıyla Öğretmenlerin Marmara Denizini, Dereleri ve Çöpleri temizleme görevi verildi.

Karamürsel’de skandal görüntüler!

Karamürsel D-130 Karayolunda yapımı devam eden dalçık inşaatında yeterli tedbirlerin alınmaması ve umursamazlık yüzünden birçok vatandaş ölüm tehlikesi geçirdi.

Karamürsel'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği

Karamürsel'de "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında bisiklet sürme etkinliği düzenlendi. 

Her tehdit edilene bir ekip 2 polis 24 saat yollana biliyor mu?

Karamürsel’de sürekli artış gösteren uyuşturucu ve adli vakalara müdahale etmek yerine ilçede bir polis otosu ve 2 polis memuru boş dükkân önünde nöbet tutturuluyor.