Okullar Açıldı Haberleri

Okullar Açıldı Haberleri

Okullar açıldı, çocuklarda hastalıklar tavan yaptı!

Öğrenci ve velilere kritik uyarı Prof. Dr. Tevfik Özlü, sonbahar ve okulların açılmasıyla birlikte, solunum yolu enfeksiyonları hastalıklarında yoğunluk yaşandığını belirterek, öğrenci ve velileri uyardı.  

Valilikler bir bir açıklıyor okullar tatil mi?

Resmi açıklama geldi! Zonguldak, Sakarya, Bolu, Kocaeli, Ankara, İstanbul ve Düzce’de okullar tatil edildi mi?Düzce Valisi Cevdet Atay sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Peki; Bugün okullar tatil mi? 23 Kasım 2022 Düzce'de okullar tatil mi oldu; çevre illerde okul var mı?

Karamürsel'de veliler isyan etti!

Karamürsel genelinde okulların açılması ile birlikte yaşanan sorunlar velileri çileden çıkardı. Çocuklarımız hastalanır! Temizlik ve güvenlik çok yetersiz. Okulda yeterli sayıda personel yok diyen veliler yetkililere seslenerek sorunların ivedilikle çözülmesini istediler.

Karamürsel'lde ilk ders zili öğrencilerin okul ve arkadaş özlemini dindirdi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitim kararı ile birlikte Karamürsel'de öğrenciler için ilk ders zili çaldı.

Karamürsel'de İlköğretim Haftası Etkinliği

Karamürsel'de İlköğretim Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklerde protokol, öğretmen, öğrenciler bir araya geldi. İlköğretim Haftası kutlama programı ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk konularak başlandı daha sonra Karamürsel Yalakdere İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından haftanın anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır,” 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla okula ilk kez adım atmanın heyecanıyla yüreği çarpan, tekrar okuluna, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çocuklarımızın heyecanını yaşıyoruz.