Nikah Haberleri

Nikah Haberleri

Ahmet Çalık, ilk nikahlarını kıydı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, göreve başladıktan sonra ilk nikah törenlerini gerçekleştirdi.

MOHTİ OTEL 2024 ORGANİZASYON KAYITLARINA BAŞLADI

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana bölgenin en gözde mekanı olan "Mohti Otel-Restoran- Fitness"  2024 yılı Düğün, Nişan, Kına Gecesi, Nikah, Balo, Sünnet ve tüm cemiyetler için yeni kayıtlarına başladı.

Düğün ve cemiyet kısıtlaması kaldırıldı

Kademeli normalleşme kararıyla birlikte 1 Haziran'dan itibaren düğün, nikah, nişan gibi etkinlikler yeniden yapılmaya başlayacak.

NİSAN AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

2021 Nisan ayı Meclisi Toplantısı bugün Pandemi’den ötürü tekrardan Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi. 11 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI 

Karamürsel Belediyesi 2020 Ekim Ayı Meclis toplantısı Pandemi’den Belediye Nikah salonunda bu gün gerçekleştirildi.

KARAMÜRSELLİ BAŞARILI AVUKAT TARIK CAN BAĞDAT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Karamürsel’in köklü ailelerinden Hacer Çelenk ve Bilgutay Bağdat’ın biricik oğulları Tarık Can Bağdat dünya evine girdi.

İŞİNE GELMEYEN KARAMÜRSEL'DE EVLENMESİN! BİZDE FİYAT BU!

Karamürsel'de evlenmeyi düşünen çiftlere ilk darbe Karamürsel Belediyesi'nden. Gölcükte sadece 100 TL olan evlilik cüzdanı ve nikah işlemleri, Karamürsel'de ise

Son Dakika MHP’li eski başkan imam nikahlı eşi tarafından öldürüldü!

İzmit’te meydana gelen olayda MHP eski Kadın Kolları Başkanı Serpil Ertekin, imam nikahlı eşi tarafından öldürüldü.

Karamürsel'de öyle bir düğün oldu ki, tarihe geçti

Kocaeli Karamürsel ilçesinde 24.03.2018 Tarihinde gerçekleştirilen nikah töreninde bir ilke imza atıldı.

GÖLCÜKLÜ ECEM HERKESİ ÜZDÜ!

Son Dakika, 17 yaşındaki Ecem Balcı’dan 5 Ocak gününden beri haber alınamıyordu. En son annesinin imam nikahlı eşi Süleyman K. ile beraber olduğu belirlenen Ecem Balcı bir türlü bulunamamıştı.

Ayrıntılı Müftülere Nikah Yetkisi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, müftülerin nikah kıymasına yönelik kanun tasarısına eleştirilere ilişkin birçok açıklamalarda bulundu.

Sakın Karamürsel'de nikah kıymayın, çünkü!

Kocaeli, Karamürsel Belediyesi Türkiye'de bir ilke imza attı. Karamürsel Belediyesi tarafından kıyılacak nikahlarda eğer "YERLİ" iseniz 250 TL yok "YABANCI" vatandaş iseniz 1.000 TL ücret ödemek zorundasınız.

Karamürsel'in Altın Çocukları evlendi

Karamürsel'in altın çocuğu ve gazetecilik camiasının sevilen yüzü Mustafa Çelik, dünyalar güzeli, Merve Oral ile ilçemizde yapılan muhteşem bir nikah töreni ile

Şeyda ve Tolga dünya evine giriyor.

Şeyda'mız dünya evine giriyor.Karamürsel Belediyesi Basın-Yayın müdürlüğü çalışanlarından Şeyda Bayraktar ile Karamürsel Emniyet Müdürlüğü çalışanlarından Tolga Yılmaz 15 Kasım Pazar günü Karamürsel Kültür Merkezinde 14.00 - 16,00 saatleri arasında yapılacak nikah töreni ile dünya evine girmeye hazırlanıyorlar. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Şeyda Bayraktar ve Tolga Yılmaz 14 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Karamürsel Su altı Sporları Kulübünde gerçekleşecek nişan töreninin ardından 15 Kasım Cumartesi günü Karamürsel Kültür merkezinde dünya evine girecekler. Bizlerde Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı Evet Dedi

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı, bir ömür boyu mutluluk için ‘evet’ dedi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve aile dostları yalnız bırakmadı Gazeteci Ahmet Akçaalan ile Mavi Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Emine Arı, dün Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve akrabaları yalnız bırakmadı. Katılımın yoğun olduğu nikahta; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, KOTO Başkanı Murat Özdağ, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve davetliler katıldı.Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, şahitliklerini ise başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ile CHP eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Andız üstlendi. Bir ömür boyu mutluluğu ‘evet’ diyen gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Nikahını kıyan başkan Karaosmanoğlu, genç çifte mutluluklar dilerken, evlilikte sevgi ve saygının önemine değindi. Nikah merasimi sonrası genç çift hatıra fotoğrafı çektirerek, takı merasimine geçti. Çift balayı için Alanyayı tercih etti. Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak meslektaşlarımıza bir ömür boyu mutluluklar dileriz.