Mudanya Haberleri

Mudanya Haberleri

YİNE DEPREM!

5 gün önce Bursa Mudanya, bu akşam Yalova Çınarcık. Türkiye’nin gerçeği olan deprem, çevremizdeki vilayetleri sallamaya devam ediyor  

Prof. Dr. Ercan tarih verdi: Karamürsel için korkutan açıklama !

Prof. Dr. Ercan tarih verdi: Bu deprem, Gölcük ve Karamürsel’in tozunu attırır Düzce’de yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından gözler yine olası İstanbul depremine çevrildi

Ramazan günü burnumuzun dibinde bomba patlattılar

Osmangazi'de cezaevi aracında yaşanan, sebebi henüz bilinmeyen patlama sonrası 1 infaz koruma memuru hayatını kaybetti, çok sayıda infaz koruma memuru ise yaralandı. Olay Mudanya yolu İhsaniye Mahallesi civarında gerçekleşti.

İstanbul’da beklenen deprem Karamürsel’i vuracak

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul'da beklenen 7 büyüklüğündeki depremin karşı kıyıda Yalova, Karamürsel, Mudanya, Bandırma ve Lapseki’de de etkili olacağını söyledi. 

Ameliyat Sonrası Bebeğini Kaybetti ! 5 Doktorla Davalık !

2016 yılında 9 aylık down sendromlu kız bebeğini bağırsak ameliyatı sonrası kaybeden anne Deniz Mudanyalı, olayda ihmali olduğunu öne sürdüğü İstanbul'da görev yapan 4, Yalova'da da 1 doktor hakkında hukuk mücadelesi başlattı.

Marmara’da yine korkutan deprem!

Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre, saat 12.26'da merkez üssü Bursa'nın Mudanya ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Emre Belözoğlu'na saldırı! Silahlar çekildi...

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı. Emre, saldırı anını hurriyet.com.tr'ye anlattı. spor toto süper lig'de dün akşam Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe, bugün bir şok daha yaşadı. Sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.