Moloz Haberleri

Moloz Haberleri

Karamürsel'in içine etmeye devam ediyorlar!

Karamürsel'de eskiden kuytu, köşelere dökülen kaçak moloz ve çöpler artık ulu orta yol kenarlarına dökülmeye başladı.

Sahipsiz Karamürsel'in içine etmeye devam ediyorlar!

Karamürsel'de eskiden kuytu, köşelere dökülen kaçak moloz ve çöpler artık ulu orta yol kenarlarına dökülmeye başladı.

Geçerken çok dikkatli olun! İnşaat sahası tehlike saçıyor!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi, Fatih Sultan Mehmet bulvarı postane sokağında kaldırım kenarında yıkılan bir apartmanın molozları tehlike saçıyor.

İŞTE REZİLLİĞİN DAHA REZİL AÇIKLAMASI!

Karamürsel’de dün gündeme getirilen ve büyük bir ses getiren mahalle içerisine dökülen moloz ve asfaltlar ile alakalı olarak vatandaşın çektiği çileye daha rezil bir açıklama ile karşılık verildi.

KAMYONLARCA MOLOZ SOKAKLARA DÖKÜLDÜ!

Karamürsel’de yaşananlar bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Beton atıkları ve kamyonlarca moloz mahalle arasına döküldü.

Karamürsel'de moloz yığınlarından çıkan şampiyon: Altay Pirge

Karamürselli jiu jitsu sporcusu Altay Pirge iki sene boyunca tam gün moloz taşıdı, akşamları idman yapıp, yıllık izninde Türkiye şampiyonluğuna uzandı.

Diyarbakır Sur'da patlama 3 şehit ve 3 yaralı var

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki terör olaylarının ardından molozların taşındığı bölgede nöbet tutan çevik kuvvet polislerine ait araca bombalı saldırı düzenlendi.

Daha kaç çocuk ölmeli ?

4.Temmuz mahallesi 2171. sokakta meydana gelen kazada 10 Yaşındaki bir çocuk yaşamını kaybetmişti. Fakat geçen onca zamana rağmen hala önlem yok.

Arazisine moloz yığını dökülen Hayrettin Çampınar İsyan etti.

Karamürsel’de uzun bir zamandır arazisine izinsiz hafriyat döküldüğünü iddia eden Hayrettin Çampınar ben gereken her yere şikâyet etim

Başkan, "Halkımız kendisini mutlu edecek hizmetler istiyor"

Başkan, "Halkımız kendisini mutlu edecek hizmetler istiyor" İzmit Körfezinin en nezih mekânlarından birisi olan Karamürsel, yaz aylarında vatandaşların denizle buluştuğu önemli yerlerden birisi oluyor. 1999 Depreminin üzerinde bıraktığı etkiyi yıllarca yapılan yoğun çalışmayla üzerinden atan Karamürsel sahilleri, binlerce ton deprem molozundan kurtulmasının da özgürlüğünü yaşıyor.