Minibüs Haberleri

Minibüs Haberleri

Ahmet Çalık, Mahalle Programlarında Büyük İlgi Gördü

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, bu hafta Karapınar, Akpınar, Kızderbent, Dereköy, Kadriye, Tahtalı, Fulacık, Çamdibi mahallelerinde gerçekleştirdiği programlarla büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandı.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Şehir içi minibüsleri çarpıştı çok sayıda yaralı var

Karamürsel'de şehir içi minibüsleri Karamürsel Devlet Hastanesi'nin hemen önünde çarpıştı yaralılara hemen müdahale edildi.

Karamürsel'den çıkan düğün otobüsü kaza yaptı: 2’si çocuk 6 yaralı

Kocaeli’de yol ayrımını kaçıran servis minibüsü sürücü aracı durdurup geri geri hareket etmeye başlayınca arkasında seyir halinde olan otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı      

Kocaeli geneli ulaşıma zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME, şehir içi minibüs ve otobüsçü esnafının artan akaryakıt fiyatları nedeniyle talep ettiği yeni tarifeyi bugün itibariyle uygulamaya koydu..

Karamürsel yolcu minibüsünde can pazarı alev alev yandı

Karamürsel'e yolcu taşıyan minibüs içerisinde bulunan yolcular ile seyir halindeyken birden alev aldı. Araçta can pazarı yaşanırken yolcular ve araç şoförü

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Karamürsel Şehiriçi sefer saatleri değişti

Karamürsel Şehiriçi seferlerinde saatler değişti. Karamürsel Şehiriçi Min. Kooperatifi tarafından 03 Mayıs 2021 Pazartesi günü itibari ile sefer saatleri yenilendi.

Yasaklı günlerde Karamürsel-Yalova yeni sefer saatleri belli oldu

SS 27 No'lu Karamürsel Handere ve Şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi, tam kapanma süresi boyunca Karamürsel ve Yalova karşılıklı çalışma saatleri paylaşıldı.

Son dakika: Kazada yaralanan polis memuru şehit oldu

Son dakika haberine göre, Sakarya’nın Erenler ilçesinde, sürücüsünün 'Dur' ihtarına uymadığı otomobilin takibi sırasında minibüse arkadan çarpan motosiklette yaralanan 2 polis memurundan Mehmet Tekcan (32), tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

BETONYOL'DA KURTARICIDAN DÜŞEN MİNİBÜS DÜKKÂNA GİRDİ

Karamürsel’de sabah saatlerinde betonyol girişinde meydana gelen olayda facia kıl payı atlatıldı.

Servis minibüsü taksi ile çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü!

Karamürsel'de çalışan işçileri taşıyan Sefa-Merve isimli şirketin çalışanlarını taşıyan servis otobüsü ile bir taksi çarpıştı.

KARAMÜRSEL BU GÜZEL ADAMI KONUŞUYOR

Yaptığı muhteşem hizmet ile sadece ilçede değil, Kocaeli genelinde adından söz ettiren Serkan Çetiner büyük takdir topladı.

KARAMÜRSEL’DE SERVİS MİNİBÜSÜ KAZA YAPTI 4 YARALI

Karamürsel’de servis minibüsü şoförü direksiyon hâkimiyetini kaybederek direğe çarptı. Kazada serviste bulunan kişiler yaralandı.

Karamürsel Minibüsü taksiyle çarpıştı 1 ölü!

Karamürsel-İzmit seferini yapan yolcu otobüsü ile taksi henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Gölcük'te işçi servisi kaza yaptı!Çok sayıda yaralı var!

Gölcük'te otomobil ile işçileri taşıyan minibüsün çarpışması sonucu çok sayıda kişi yaralandı.

İnşaat işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı 5 yaralı

Kocaeli İzmit’te meydana gelen trafik kazasında inşaat işçilerini taşıyan minibüs elektrik direğine çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza sonrası silahlı kavga: 3 kişi vuruldu

Çayırova ‘da meydana gelen olayda, bir minibüs il otomobil çarptı. Kaza sonrası araçtakiler birbirine girdi. Olayda 3 kişi vurularak yaralandı.

Okulların önleri tır parkına döndü veliler isyan etti!

Karamürsel izmik yolu Raufdenktaş caddesi üzerinde bulunan okulların önlerine ve yanlarına çekilen tır, otobüs ve araçlar büyük tehlike saçmaya devam ediyor.

Kum kamyonu işçi servisine çarptı, çok sayıda yaralı var

Körfez ilçesi Şirinyalı Mevkii'nde kum yüklü hafriyat kamyonu işçileri taşıyan minibüsüne çarptıktan sonra devrildi.

Bursa'da Facia ! Midibüsle otomobil çarpıştı

Bursa'nın Orhaneli İlçesinde otomobil ile çarpışan yolcu midibüsü devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Otomobil Yolcu Minibüsüne Çarptı

Karamürsel'de otomobilin yolcu minibüsüne çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Yürekli komşu hırsızları kovaladı

Karamürsel'de bir minibüsü çalmak isteyen 3 hırsızı gören araç sahibinin komşusu hırsızları korkutarak kaçırdı.

Başkasının kartlarını kullanan 1400 kişi yakalandı

KOCAELİ Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, 11 ayda başkalarına ait indirimli ve ücretsiz seyahat kartlarının üzerinde

Karamürsel'de servis minibüsü ile taksi çarpıştı

Karamürsel'de servis minibüsü ile taksi çarpıştı kaza sonrası 2 kişi yaralandı. Karamürsel'de Saat 13:10 sularında Kayacık mahallesi D-130 Gulf petrol önünde

Korkunç kaza öğrenci servisi kaza yaptı 19 yaralı

Sabah saatlerinde Başiskele’de halk otobüsü ile öğrenci servisi minibüsünün çarpışması sonucu 19 kişi yaralandı yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla

65 Yaş üzeri için ödemeler yapıldı

Kocaeli'de 65 yaş ve üzeri vatandaşların taşınmasında minibüsçülere yapılan ödemeler, gecikmeli de olsa devam ediyor.

Ereğli'de Minibüs ters döndü

Karamürselde gece geç saatlerde yaşanan trafik kazasında ters dönen minibüste bulunan araç sürücüsü Zafer S. isimli kişi yaralandı.

65 Yaş Üstü Ücretsiz Ulaşım İçin Büyükşehir'den Açıklama Geldi

Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, 65 yaş ve üstü, engelli ve engelli refakatçisi kartları bulunan kişileri 11 Nisan’dan itibaren ücretsiz taşımayacaklarını açıklamıştı.