Merihdemiral Haberleri

Merihdemiral Haberleri

Merih Demiral için dev transfer gerçekleşiyor mu?

Karamürsel'in parlayan yıldırı Merih Demiral, Türkiye Milli Takımı'nın yıldızı, Serie A devi Inter'e transfer olmak üzere... Dev transfer, bu sezon gerçekleşecek gibi görünüyor.  

Merih Demiral yine gönülleri fet etti

Karamürsel'in evladı Merih Demiral yine yürekleri fet etti. Ülkemizin kara bir güne uyandığı bir çok ilimizin yerle bir olduğu yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olan deprem nedeni ile bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği ve yine bir çok vatandaşın yaşam mücadelesini yakından takip eden Merih Demiral ülkemizin en büyük iyilik harekatı olan "AHBAB" yöneticisi Haluk Levent'i arayarak bir milyon TL yardımda bulundu.

Memleketine gelen Mehri Demiral'ın evine hırsızlar girdi

Karamürsel'in eski yıldızı olan ve kariyerine İtalya'nın Atalanta takımında devam eden Türk milli oyuncu Merih Demiral'ın İtalya'daki evi hırsızlar tarafından hedef alındı.

Geçmiş olsun Merih Demiral

İtalyan basını, 2022 Dünya Kupası için milli takımda yer alan yıldız futbolcumuz Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Merih, milli takım kampında olmasına rağmen Türkiye'nin karşılaştığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında forma giymemişti.

Haluk Levent'ten Merih Demiral’a teşekkür

Karamürsel’in Dünya markası futbolcusu Merih Demiral’dan İzmir’de depremzede 300 aile için bir aylık temel gıda yardımı.