Korona Virüsü Haberleri

Korona Virüsü Haberleri

Karamürsel'de koronavirüs bir can daha aldı

Korona virüs, Karamürsel'de bir can daha aldı! Karamürsel Adliyesinde çalışan 52 yaşındaki İsmail Kınalı genç yaşta hayatını kaybetti.

Karamürsel'in süper kahramanları sonunda hatırlandı!

Korona virüsün ülkemizde yayılmaya başladığı ilk günden bu yana, Karamürsel'de gece gündüz demeden canını dişine takan ilçenin adeta süper kahramanları olan sağlık personeli nihayet küçükte olsa bir şekilde hatırlandı.

Karamürsel’de virüs işte bu yüzden tavan yaptı!

Karamürsel genelinde market ve Pazar yerlerinde yeterli önlem alınmaması ve yoğunluğun kontrol altında tutulmaması korona virüsün hızla yayılmasına neden oluyor.

KARAMÜRSEL HALKI KOCAELİ VALİSİNE SESLENDİ

Karamürsel’de yaşayan çok sayıda vatandaş ilçede korona virüsün her geçen gün artması ve denetimlerin sadece göstermelik olduğunu dile getirerek Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi. Arada haber vermeden gelinde rezilliği görün.

Toplu alanlarda maske takma zorunluluğu geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda, herkese maske takma zorunluluğunun getirildiğini açıkladı.

Son dakika | Türkiye'de can kaybı 168 oldu

Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanlığı: Son 24 saatte 1610 kişiye corona virüs tanısı konuldu, 37 kişi hayatını kaybetti

Vatandaşın korkusunu fırsata çevirdi: Fiyatı 2 TL'den 120 TL'ye fırladı

Maskeye artan taleple birlikte uyanıklara yine gün doğdu. Sıradan maskeler sosyal medyadan ve e-ticaret sitelerinden "koronasavar, virüsü emiyor, korona için orijinal" gibi sloganlarla satılıyor.