Kocaelisondakika Haberleri

Kocaelisondakika Haberleri

Turgut Taşçı ve yiğitleri destan yazmaya devam ediyor

Turgut Taşçı diye yazılır; Adam diye okunur. Onca zorluğa, sıkıntıya, yokluğa, engellemeye dayandı ve bu gün değil Karamürsel genelinde Ülke genelinde adını altın harflerle yüreklere kazımayı başardı.

Sahipsiz Karamürsel'in içine etmeye devam ediyorlar!

Karamürsel'de eskiden kuytu, köşelere dökülen kaçak moloz ve çöpler artık ulu orta yol kenarlarına dökülmeye başladı.

İTFAİYE BİNASINDA İNANILMAZ REZİLLİK!

Kocaeli genelinde dün yaşanan sağanak yağmur ve dolu yağışında Kocaeli’nde bir itfaiye binasında itfaiyecilerin yaptığı hareketler binlerce vatandaşın tepkisine neden oldu.

Karamürsel bu haftasonu nöbetçi eczaneler

Karamürsel'de sokağa çıkma yasağının olduğu bu hafta sonu nöbetçi olan eczanelerin adresleri

Büyükşehir 250 adet “P plaka” satacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 250 adet “P Plaka” satışı için ihale düzenleyecek.

Karamürsel Belediyesi'nde nefesler tutuldu

Karamürsel Belediyesi'nde nefesler tutuldu. Karamürsel Belediyesi'nde çalışan çok sayıda personel "KADRO" müjdesini beklerken İsmail Yıldırım bugün saat 16:00'da

Arfin'de savaşan, Mehmetçiklere bal gönderildi

Karamürsel Belediyesi ve Kocaeli Arı Yetiştiriciliği Birliği, Zeytin Halı harekatı kapsamında Afrin’de görev yapan Kahraman Türk Askerimize 1500 kg bal gönderdi.

Günahlarını CHP'ye Mal Edemezler

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli teşkilatları bu haberi sorgulamalı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP'li İmar Komisyonu Üyesi Orhan Tanış, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Karamürsel'in üvey evladı Nazmi Oğuz

Karamürsel'in duayen gazetecisi Abdullah Karagöz hafta sonu köşesinde kaleme aldığı yazısında ilçemizde yaşanan büyük bir soruna dikkat çekerek yetkilileri göreve davet etti.

AK Kadınlar icra kurulu belirlendi

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz önderliğinde

Genç kız işe giderken, araba ezdi

Kocaeli Karamürsel'de sabah erken saatlerde evinin karşısında bulunan çalıştıüğı iş yerine geç kalmamak için işe giden genç kıza araba çarptı.

Karamürsel Belediyesi Katlı otoparkı fiyatları aşağı çekti

Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanının altında bulunan 2 katlı kapalı otoparkın ücret tarifesinin çok yüksek olduğu gerekçesi ile bir çok vatandaşın tepki göstermesi sonrası

Karamürsel'de yine iş kazası 1 Kişi yaralı

Karamürsel, Kayacık mahallesi İznik yolu caddesi üzerin'de bulunan kapalı havuz inşaatında, demir kesen inşaat işçisi düşerek yarakandı.

Karamürsel'e 12 yeni derslik yapılıyor

Karamürsel genelinde ikinci dönem tüm okulların tekli öğretime geçileceğinden dolayı ilçe genelinde bulunan ve şartları müsait olmayan dört ayrı okul için toplam 12 derslik yapıldı.

Karamürsel Emniyet kuş uçurmuyor!

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, ilçede kuş uçurmuyor. Hakkında yakalama kararı bulunan cezaevi firarisi kıskıvrak yakalandı.

Karamürsel'de 12 Köy fırını

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerde bulunan hasar görmüş fırınların onarımını gerçekleştiriyor. Kocaeli genelindeki köylerde yapılan köy fırınlarından, zaman içerisinde çevresel faktörler ve

Karamürsel'den Kudüs mitingine büyük destek

Erbakan Vakfı İl Temsilciliği, Perşembe Pazarı alanında "Seninleyiz Kudüs" mitingini gerçekleştiriyor. Mitingde yediden yetmişe herkes Kudüs için bir araya geldi.

Kocaeli'nde sokak hayvanları çok şanslı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı vatandaşları trafik yolculuklarında karşılarına çıkabilecek sokak hayvanlarına karşı daha tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Kocaeli 81 İl içinde 4. Oldu

ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankette, en başarılı belediye başkanları seçildi.

İş arkadaşını öldüren zanlı tutuklandı!

Karamürsel ilçesinde dün sabah saatlerinde çıkan kavgada bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Karamürsel'de 5 Kilo Esrar yakalandı

Karamürsel’de jandarmanın uygulma için durdurduğu bir araçta 5 kilo esrar ele geçirildi. Karamürsel Oluklu Mahallesi'nde rutin uygulama yapan jandarma ekipleri bir aracı

Minklerin okudukları istiklal marşı binlerce kişiyi duygulandırdı

Minklerin okudukları istiklal marşı binlerce kişiyi duygulandırdı Karamürsel'de Özel Bonibon Kreş ve Anaokulun'da öğrenim gören öğrenciler istiklal marşını öyle bir okudular ki

Karamürsel'de trafik kazası 1 Çocuk 3 Yaralı !

Kocaeli Karamürsel'de görülmez kaza direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü duvara çarptı. Kaza sonrası sürücü ve yanında bulunan aynı aileden 2 kişi yaralandı.

Jeneratör hırsızları Osmangazi köprüsüne kadar kaçabildi

Kocaeli’de ve Yalova’da girdikleri iş yerlerinden jeneratör çaldıkları öne sürülen 3 kişi polis ekiplerinin takibi sonucu Osman Gazi Köprüsü üzerinde yakalanarak gözaltına alındı.

İSU'dan Bir İlk Daha; E-İmza İle Abonelik

Türkiye’de onlarca ilin nüfusundan fazla abonesi bulunan İSU Genel Müdürlüğü, bir ilki daha gerçekleştirerek e-imza ile abonelik açmaya başladı.