Kocaelih Haberleri

Kocaelih Haberleri

Salgın git gide artarak büyüyor

Bu kış hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip: Soğuk algınlığı ya da grip geçse de ne kuru öksürük ne burun akıntısı gitmek biliyor, gitse de 1-2 hafta sonra geri dönüyor.

Karamürsel'den Fenerbahçeye bir yıldız daha gitti

Karamürsel Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yer alan voleybol takımının oyuncusu Seyit Hasan Bayhoca, Fenerbahçe voleybol takımına transfer oldu.

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Yine ortalık savaş alanına döndü!

Karamürsel bağlar kavşağında iki grup, sokak ortasında birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, şahısları olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ayrıldı.

Yola atlayan ayıya taksi çarptı

Altınova ilçesinde, yoldan geçen taksinin çarptığı ayı yaralandı. Kaza, saat 03.00 sıralarında, Yalova-Karamürsel kara yolunda meydana geldi. Ali T. yönetimindeki 77 T 0486 plakalı taksi, Yalova istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken yola atlıyan ayıya çarptı.

Enver Demirsoysal başkanlıkta yine tam destek aldı

Geçtiğimiz günlerde kendi bölgelerinde yapılması planlanan büyük bir taş ocağı projesine karşı direnen ve yapımına engel olmayı başaran Karamürsel Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği ve başkanı Enver DEMİRSOYSAL, tüm Kızderbentlilerin oybirliği ile görev sürelerini yeniledi.

Karamürsel-Gölcük-Gebze büyük operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Gölcük, Karamürsel ve Gebze İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde

Bir milletin kaderi bugün değişti

Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 103 yıl önce açıldı. Ulu Önder Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etti.

Yılanlar kış uykusundan erken uyandı!

Karamürsel ilçesinde çekilen fotoğraflarda 1 metre boyundaki yılanların yeşillik alanlarda gezindikleri görüldü.

Karamürsel sahil bandında tehlikeli kalabalık

Karamürsel'de son günlerde yaşanan provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. Karamürsel Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi sahil bandında henüz bilinmeyen bir nedenle toplanan kalabalık gurup paniğe neden oldu... Ayrıntılar geliyor...

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarı yakaladılar

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi adından söz ettirdi. Karamürsel Amiral İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri, Öykü Bahar, İsmail İvgin, Elif Aykan, Duru Ayok, Ömer Hüseyin Kılıçarslan ve Azra Öztürk'ten oluşan takımı

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü törenle kutladı

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü törenle kutladı. Tören, Karamürsel Kaymakamlığı önünde gerçekleştirildi ve İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen 'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

Kocaeli milletvekilleri açıklandı, Serpil Yılmaz liste dışı

Listeye girmesi kesin gözle bakılan Karamürselli başarılı isim Serpil Önder Yılmaz liste dışı kaldı.

Karamürsel 41 Şifa Bahçesi hayırlı olsun

41 Şifa Bahçesi hayırlı olsun. Karamürsel Anaokulu öğrencileri, ‘Orman Haftası’ için düzenledikleri etkinlikte hazırladıkları bir dizi gösterilerinin ardından okullarının arka bahçesine fidan dikerek haftayı kutladı.  

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

Tarık Eryürek yine güven tazeledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin başkanı Tarık Eryürek yine güven tazeledi.

Taş ocağı yapılsaydı 50 bin ağaç katledilecekti

Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Enver Demirsoysal, “Bölgemize taş ocağı yapılsaydı, Kocaeli’nin iki en büyük merasından biri olan alanın yanına yapılacak ve 50 bin ağaç kesimine neden olacaktı” dedi    

Genç yaşta hayatını kaybetti

Karamürsel Kızderbent mahallesinde ikamet eden çevresi tarafından çok sevilen Fahrettin Yücebağ yakalandığı hastalığa daha fazla dayanamadı ve genç yaşında hayatını kaybetti.

KARAMÜRSEL'DE GENÇ SADÂ KUR'ÂN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

İmam Hatip Liseleri Arası Genç Sada Kuran'ı Kerim'i Güzel okuma yarışması Kocaeli 1. Bölge İl Finalinde Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Bilal SALİM il İkincisi olmuştur.

Karamürsel'de sahte tarikat etkinliği!

Karamürsel'de sahte tarikat uyarısı: Diyanet'i çok acil göreve çağırıyorum! Hayriye köyü cami imamı deprem bölgesine gidince, camide Diyanet’ten habersiz kadınlı erkekli toplantı yapıldı. Mahalle sakinleri endişelerini sosyal medya fenomenleriyle paylaştı.

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi    

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Vergiler, trafik cezaları, askerlik ve otoyol cezaları ve belediyelere olan tüm borçlar 48 taksitte ödenebilecek.   

İlçe merkezinde İcradan satılık müstakil yapı

Karamürsel'de mahkemeden satılık müstakil yapı Karamürsel İsmailağa Mahallesi'nde bulunan müstakil yapı mahkemeden satılıyor  

Yoldan karşıya geçerken feci şekilde hayatını kaybetti

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D 130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi tir altında feci şekilde ezilerek hayatını kaybetti.

Osman Aslan Canbaba artık sahalara indi! Şimdi icraat zamanı!

Karamürsel Kaymakamlığına 2019 Yılında atanan Osman Aslan Canbaba göreve başladığı günden bu yana en çok eleştiriyi halkın içine çok fazla girmemesi ve ulaşılır olamamasından almıştı.

Karamürsel İzmit Otogar direk seferler başladı

Karamürsel İzmit otogar direk seferleri bu gün itibarı ile başladı.

Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

İlk tartışmaların 2020 yılında başladığı Ruzen Elektrik Üretim ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacak olan Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

Büyükşehir’den Karamürsel’e terminal inşaatı başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yapılması için ihale gerçekleştirdi.

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KARI YAĞDI

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece geç saatlerde başladı. Geç saatte başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır derecelere kadar düştü.

Halkbank yıllardır müşterisi olan memurları mağdur etti!

Halkbank yıllardır maaşlarını aynı bankadan alan devlet memurlarının promosyon farklarını vermeyerek yüzlerce kişiyi mağdur etti.

Karamürsel Belediyesi 40 bin liraya arsa kiraya verecek!

Mülkiyeti Karamürsel Belediyesi’ne ait 8 adet işyeri, 1 adet tarla 20 Aralık 2022 tarihinde kiraya verilmek üzere 2886 sayılı yaranın