#Karamürselsondakika Haberleri

#Karamürselsondakika Haberleri

Turgut Taşçı'nın yiğitleri destan yazıyor

Karamürsel Gençlik U18 fırtına gibi U18 Erkekler Basketbol Ligi’nde Karamürsel Gençlik fırtınası esiyor.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ağır sözler

İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra

Sonuçlar açıklandı birinci Kocaeli'nden çıktı

İşte Kocaeli’nin YKS birincisi YKS sonuçları açıklandı. Temel Yeterlilik, Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil Testi olmak üzere üç farklı oturumda gerçekleştirilen sınavda TYT ve YDT İngilizce birincisi Kocaeli’den Zeynep Dila Kuyucu oldu.    

Karamürsel genelinde bir çok mahallede elektrik kesintisi

Karamürsel'de yarın elektrik kesilecek (21 Mayıs 2022) SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesintilerini sürdürüyor.

19 Mayıs Karamürsel'de kutlanır

Milli Mücadele’nin 103’üncü yılına Karamürsel'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Festivali düzenlenecek.

Karamürsel Gençlik destan yazıyor

Karamürsel Gençlik İstanbul’da kazandıErkekler Bölgesel Basketbol Lig’de mücadele eden Karamürsel Gençlikspor, önceki gün İstanbul deplasmanında Sportif Atletik Kulübü’nü 73-57 yendi, Play-Off’a kalmak adına çok önemli avantaj sağladı.

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya tır çartptı 

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya tır çartptı  Karamürsel ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken tırın çarpması sonucu yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.  

Karamürsel halkı öyle bir ilke imza attı ki!

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar tarafından sosyal medyada başlayan kampanya çığ gibi büyümeye devam ediyor.