Karamürselotel Haberleri

Karamürselotel Haberleri

Karamürsel'de 8 yıldır kayıp olan Akif Demir'in cinayete kurban gitmiş!

Kocaeli'de 8 yıldır kayıp olarak bilinen Akif Demir isimli bir vatandaşın, para meselesi yüzünden öldürüldüğü anlaşıldı.

Döviz bürosu soyguncusu, silahla birlikte yakalandı

Yapılan çalışmalar sonucunda olayla ilgili ikiz kardeş oldukları öğrenilen 2 kişi tespit edildi. Yalova İlinde düzenlenen operasyonda olayı gerçekleştiren Enes O ile kendisine yardım ettiği iddia edilen ikizi Metin O ile

Karamürsel'de intihar eden genç toprağa verildi!

Geçtiğimiz yıl 7 Aralık tarihinde kaybolduktan bir ay sonra, Karamürsel’de cesedi bulunan tersane işçisi, Batmanlı gencin cenazesi 26 gün sonra İstanbul Adli Tıp kurumundan alınarak Batman’da defnedildi.

Karamürsel’de otomobilin aynasını böyle parçaladı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi, Park caddesinde gezen kimliği belirsiz şahıs tekme darbeleri ile park halindeki otomobili parçaladı.

Hak-İş Karamürsel'de sağlık çalışanları ile buluştu

Sağlık Bakanlığına bağlı tüm iş yerlerinde çalışan sağlık işçilerinin yetkili sendikası Hak-İş Karamürsel’de sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Serpil Önder Yılmaz’ın Acı kaybı

Kocaeli Ak Parti’nin tanınmış isimlerinden olan Serpil Yılmaz’ın acı kaybı.

Karamürsel halkı Kocaeli Valisine seslendi

Karamürsel’de yüzlerce vatandaş köylerinde yaşadıkları rahatsızlık ile kimsenin alakadar olmadığını dile getirerek, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi.

Karamürsel köprülü kavşakta son 100 metre

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağında 296 metrelik kapalı kesitin son 100 metresinde tünel hafriyatı kazı çalışmaları yapılıyor.