Karamürselokul Haberleri

Karamürselokul Haberleri

Karamürsel’de Adalet Alanı’nın açılması onayladı

Karamürsel’in Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Adalet Alanı’ bölümü açıldı.  

Karamürsel 100. yıl öğrencileri HYUNDAİ ASSAN fabrikasında

Karamürsel’in ve bölgemizin başarılı okullarından Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi alanı öğrencileri öğretmenleri nezaretinde

Karamürsel Emniyeti Okul ve çevrelerinde kuş uçurmuyor

Türkiye genelinde Güvenli eğitim uygulaması kapsamında bütün okul çevreleri ve parklarda uygulama yapıldı.

KARAMÜRSEL DENİZCİLİĞİN MERKEZİ OLACAK

İlçemizde Denizcilik Fakültesi açmak için görüşmeler gerçekleştiren Karamürsel Kent Konseyi ve okul müdürlerini ağırlayan Başkan Özdağ, fakültenin Türklerin ilk Kaptan-ı Deryası Kara Mürsel Alp’in ilçesine çok yakışacağını ve bu projeye destek vermekten onur duyacağını dile getirdi.

Kar Tatili Kaç Gün

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Gene ismi değişti . Sultan Murat Mesleki Lisesi Artık

Gene ismi değişti . Sultan Murat Mesleki Lisesi Artık