Karamürselismailyıldırım Haberleri

Karamürselismailyıldırım Haberleri

Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı meclisi gergin geçti!

Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı Meclisi Yapıldı! Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı Meclis oturumu gerçekleştirildi. Düzenlenen mecliste 8 gündem maddesi görüşülen meclis toplantısı biraz gergin geçti.

Karamürsel Belediyesi çalışanları için çığır açtı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım son zamanlarda resmen insafa geldi ve yıllardır yapmadığı, aldırmadığı, önemsemediği, görmezden geldiği her şeyi ne hikmet ise bir anda değiştirmek için harekete geçti.

Büyükakın Karamürsel’de Yıldırım yine yok!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Karamürsel’i ziyaretinde yine mazeretler üreterek bulunmadığı görüldü.

İsmail Yıldırım domuz peşinde!

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım 2021 yılının ilk tatilinde Yozgat’ta başladığı av macerasına son gaz devam ediyor.

Karamürsel Belediyesi milyonluk yatırımları çürümeyemi bıraktı?

Karamürsel Belediyesi milyonluk yatırımları çürümeyemi bıraktı? Karamürsel Belediyesi 17.07.2017 tarihinde yeni yapılan 4 Temmuz mahallesi,

İsmail Yıldırım yaptığı hareket ile Türkiye gündemine oturdu

Sabah saatlerin'de Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile alakalı olarak yaptığımız haber ulusal basının oldukça dikkatini çekti ve gün içinde en çok konuşulan

İşte tam kadro Karamürsel İYİ Parti

İYİ Parti Karamürsel yönetimi, Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çektirdikten sonra Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'na tanışma ziyaretine gitti.

İsmail Yıldırım nerede güreşiyor!

Karamürsel bilindiği üzere "GÜREŞÇİLER DİYARI" olarak anılmaya devam ediyor. İlçemizin giriş ve çıkışlarında KOCAMAN, KOMAN yazılarla "GÜREŞÇİLER DİYARI KARAMÜRSEL" yazar.

İSMAİL YILDIRIM GEÇMİŞİ ÇOK ÇABUK UNUTMUŞ

İsmail Yıldırım’a bir yanıtta MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’dan geldi; ‘Şehitlerimizin üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara izin vermeyiz’ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın AKP Karamürsel Grup toplantısında yaptığı konuşmada ‘AKP tek başına iktidara gelseydi tek bir şehidimizi bile olmazdı’ sözüne Karamürsel MHP ilçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’dan sert yanıt geldi.

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR NEDEN GİZLİ ?

Karamürsel'in sevilen simalarından ve çok geniş bir çevre tarafından tanınan Karamürsel merkezdeki iki dükkanı ile Karamürsel'de ilçemiz insanına yıllardır hizmet veren ve sosyal olarak çok aktif bir kişi olan Mehmet Akdeniz,geçtiğimiz günlerde kendi sosyal paylaşım sitesinden Karamürsel'de binlerce insanın merak ettiği ve gerek iş yerinde yapılan muhabbetlerde gerekse katıldığı ortamlarda Karamürsel Belediyesi Meclisi ile alakalı insanların kafalarında bir çok soru işareti olduğunu dile getirdi. Bu konuların başlıcaları şunlar ; Belediye Meclis üyelerinin yetkileri nelerdir ? Belediye Meclisi Şimdiye kadar hangi kararları almıştır ? Belediye Meclis üyeleri alınan kararlarda ne kadar bağımsız kalmıştır ? Belediye Meclis üyeleri Karamürsel'e neler kazandırmıştır ? Belediye Meclis üyeleri çalışmaları hakkında halka ne kadar bilgi vermemiştir? Belediye Meclis üyeleri arasında 1 koyunu dahi emanet etmeyeceğim insanları o listelere kimler yazıyor hangi özelliklerinden dolayı bu insanlar listeye giriyor. ? Belediye Meclis üyelerinin Karamürsel'in gelişimi için bir çalışması varmı ? Neden Belediye meclis üyelerinin çoğunluğu Mimar yada İnşaat Mühendisidir ? Bizlerde bu konulara ilaveten daha geçtiğimiz gün Sn Kocaeli Valisi Güzeloğluna sunulan karamürsel kitapçığının başlığını hatırlatarak soruyoruz. Kimden neyi saklıyorsunuz ? Karamürsel'de sizleri seçen insanlarda dahil olmak üzere herkesin parasının nereye harcandığını bilmeye hakkı yokmu ?

İsmail Yıldırım 'Vaat Değil verdiği Sözü tutsun'

İsmail Yıldırım 'Vaat Değil verdiği Sözü tutsun' Yaklaşık 5 ay önce CHP’li Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri tarafından Karamürsel Belediyesinin 2014 Yılı Bütçe hesaplarından ortaya çıkartılan iddia da; Karamürsel Belediyesi tarafından Din Görevlileri ve Camiler Haftasında din görevlilerine alkollü bir lokantada yemek verilmesi gündeme gelmiş ancak aradan geçen yaklaşık 5 ay olmasına