#Karamürselhaberler Haberleri

#Karamürselhaberler Haberleri

Turgut Taşçı'nın yiğitleri destan yazıyor

Karamürsel Gençlik U18 fırtına gibi U18 Erkekler Basketbol Ligi’nde Karamürsel Gençlik fırtınası esiyor.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ağır sözler

İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla ve arsalar

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu tarla satıyor.

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Karamürsel'de motosikletli kuryelerden çok şikayet var!

Günümüzde artık çok yoğun bir şekilde sipariş ile alışveriş imkanını kullanır olduk.    Bizler sipariş verdikçe motosikletli kuryeler de o kadar yoğun çalışıyor. İlçemizin her noktasında motosikletli kuryeler vızır vızır geziyor.

 Karamürsel’de derelerden yine kan aktı

Karamürsel’de geçen sene Kurban Bayramı’nda birçok kişinin derelerdeki suyun içme sularına karışmasından zehirlendiği bölgelerde bu sene de derelerden adeta kan akıyor.

Belediyeleri soyup soğana çevirmişler!

Belediyelerin ve kamu kurumlarının hurdalarını kurdukları sistemle çalarak korkunç paralar kazanan şebeke çökertildi. Karamürsel'de üst düzey kamu görevlilerinin bu şebeke ile bağlantılı olduğu ve yargılama başlamadan önce işlerinden istifa ederek aklanmaya çalıştıkları iddia edildi.

Osman Pepe Karamürsel'de kaçak malikane yapmış

Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Karamürsel'de zeytinlik alana kaçak malikane yaptığı ve buna göz yumulduğu iddia edildi.

Karamürsel'in yiğitleri için şimdi birlik olma zamanı

Karamürsel Gençlik Sporun başında yıllardır büyük bir özveri ve emek ile görev yapan, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Turgut Taşçı ile ekibi yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.