Karamürselgençlik Haberleri

Karamürselgençlik Haberleri

Turgut Taşçı'nın yiğitleri zirveyi bırakmıyor

2.Lig temsilcimiz, önceki gün Limaspor deplasmanında ikinci yarıdaki etkili oyunuyla galibiyete ulaştı. Turgut Taşçı’nın öğrencileri büyük sevinç yaşadı.      

Turgut Taşçı ve yiğitleri destan yazmaya devam ediyor

Turgut Taşçı diye yazılır; Adam diye okunur. Onca zorluğa, sıkıntıya, yokluğa, engellemeye dayandı ve bu gün değil Karamürsel genelinde Ülke genelinde adını altın harflerle yüreklere kazımayı başardı.

Karamürsel Gençlik destan yazıyor

Karamürsel Gençlik İstanbul’da kazandıErkekler Bölgesel Basketbol Lig’de mücadele eden Karamürsel Gençlikspor, önceki gün İstanbul deplasmanında Sportif Atletik Kulübü’nü 73-57 yendi, Play-Off’a kalmak adına çok önemli avantaj sağladı.

Karamürsel'in yiğitleri için şimdi birlik olma zamanı

Karamürsel Gençlik Sporun başında yıllardır büyük bir özveri ve emek ile görev yapan, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Turgut Taşçı ile ekibi yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Kocaeli sizinle gurur duyuyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı sona erdi İlimizi Karamürsel Gençlik, Gölcük Belediyespor ve Çayırova Belediyespor’un temsil ettiği Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı geride kaldı.

Karamürsel Gençlik Durmak Yok Yola Devam Dedi: 70-64

Karamürsel Gençlik Durmak Yok Yola Devam Dedi: 70-64 Karamürsel’in sahipsiz takımı Karamürsel Gençlik, Artvin Belediye engelini kayıpsız geçti. Maç sonunda rakip takım sporcularının tahrikleri ve olay çıkartma mücadelesi sonucu değiştirmedi Karamürsel’in sahipsiz takımı Karamürsel Gençlik, Artvin Belediye engelini kayıpsız geçti. Maç sonunda rakip takım sporcularının tahrikleri ve olay çıkartma mücadelesi sonucu değiştirmediBölgesel Basketbol Ligi’ndeki Kocaeli’nin tek temsilcisi Karamürsel Gençlik Basketbol takımı kendi evinde Artvin Belediye basketbol takımını son dakikalarda attıkları üçlük basketlerle sahadan 70-64 skorla galip ayrıldı

Gururumuz Karamürsel Gençlik A Grubunda

Karamürsel Gençlik A Grubu’nda Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk turun tamamlanmasının ardından önceki gün yapılan kura çekimi ile gruplar belirlendi.

Karamürsel AKP Gençlerde Başkan Belli Oldu

Karamürsel AKP Gençlerde Başkan Belli Oldu

Karamürsel Gençlik fark attı

Karamürsel Gençlik fark attı Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki tek temsilcimiz Karamürsel Gençlikspor evinde oynadığı Kırklareli Belediyespor’u 86-67 yenerek yoluna devam etti.