#Karamürselemniyet Haberleri

#Karamürselemniyet Haberleri

Karamürsel’den çalındı, Darıca’da bulundu

İş adamı ve müteahhit Hasan Bozdağ’a ait sandal, Karamürsel Ereğli’de sahilde deniz kenarından çalınmıştı.

Karamürsel Emniyetten nefes kesen kovalamaca!

Karamürsel'de geçtiğimiz gece polisin dur ihtarına uymayarak kullandığı 16 ATL 695 Plakalı aracını görevli memurların üzerine süren Halil İbrahim A. (44)

Önce darp ettiler, sonra gasp!

Karamürsel'de 09.05.2022 günü saat 23:00 sıralarında akşam aracında gasp ettikleri kişiyi daha sonrasında darp ettikleri iddia edilen kişiler, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı bir operasyon sonucu yakalandılar.

Karamürsel'in huzurunun artık bozulmasına müsaade etmeyeceğiz!

Karamürsel'de son aylarda ilçe genelinde kavga, taciz ve hırsızlık olaylarının ciddi derecede artması sonrası ilçe genelinde iyice tırmanan gurbetçi sorununa belediye başkanı, İsmail Yıldırım el attı.

İftar hırsızları kıskıvrak yakalandı

Karamürsel’de iftar vaktini fırsat bilen hırsızlar girdikleri inşaatı soydular ama Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler önce oruç bozdular, sonra hırsızları yakaladılar.

Karamürsel emniyet hırsızı 9 günde yakaladı

Karamürsel'de meydana gelen olayda bir evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucu, olayın zanlısı olduğu tespit edilen Y.M(19), olaydan 9 gün sonra yakalandı.

Karamürsel Emniyet hükümlü şahsı yakaladı

Karamürsel'de uyuşturucu ticareti nedeni ile ceza alan şahıs yakalandı.

Her yerde aranıyordu, Karamürsel'de yakalandı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 2 yıl hapis cezası ile arandığı