Karamürselelektrikkesintisi Haberleri

Karamürselelektrikkesintisi Haberleri

Karamürsel ve Gölcük elektrik kesintisi ile haftaya başlayacak

Karamürsel ve Gölcük genelinde bir çok mahalle yeni haftaya elektrik kesintisi ile başlayacak. İşte kesinti yaşanacak mahalleler.

Karamürsel'de yine bir çok mahallede elektrik yok!

SEDAŞ'ın gerçekleştireceği bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle yarın (14 Nisan Perşembe) Karamürsel elektrik kesintisi yapılacak.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 26.04.2021 (Salı) günü 5 saat 30 dakika elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu. Elektrik kesintisi yaşanacak mahalle ve sokaklar ise

Karamürsel'de bu mahallelerde oturanlar dikkat!

SEDAŞ Karamürsel'de aşağıda yazan mahalle ve sokaklarda Pazartesi elektrik kesintisinin uygulanacağını duyurdu. 

Karamürsel’in yarısında 7 saat elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 02 MART ( Salı) gününe ait Kocaeli elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.

Cumartesi günü elektrik kesintisi uygulanacak mahalleler

09 Mayıs-2020(Cumartesi) Karamürsel Elektrik Arızası Karamürsel'in bazı bölgelerinde elektrikleri kesilen vatandaşların "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularına Sedaş'tan yanıt geldi.

Elektrik direklerinde korkutan patlamalar meydana geldi

Karamürsel çiftlik caddesi üzerinde oturan vatandaşlar elektrik direklerinde meydana gelen patlamalar yüzünden tedirgin olduklarını ve saatlerdir elektriklerinin kesik olduklarını dile getirdi.

Karamürsel'de o mahallelerde 9 saat eletrik yok

SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Karamürsel'de Çarşamba günü planlı şekilde elektrik kesintilerinin uygulanacağını duyurdu.

Karamürsel'de o mahallelerde 9 saat eletrik yok

SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Karamürsel'de Pazartesi günü planlı şekilde elektrik kesintilerinin uygulanacağını duyurdu.

DİKKAT KARAMÜRSEL'DE 9 SAAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Elektrik dağıtım kurumu olan SEDAŞ yaptığı yazılı açıklamada bakım onarım gibi sebeplerden ötürü ilçemizde yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini bildirdi

Karamürsel'de 8 Saatlik Elektrik Kesintisi

SEDAŞ Karamürsel'de 6 Mahallede 8 saatlik bir elektrik kesintisinin uygulanacağını duyurdu.

KARAMÜRSEL'DE 6 SAAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Bölgemizin elektrik dağıtım kurumu olan SEDAŞ, yaptığı yazılı açıklamada bakım onarım gibi sebeplerden ötürü ilçemiz'de yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini bildirdi. Buna göre 30/08/2015 Tarihinde Saat:01:30 ile 07:30 Saatleri arasında bakım onarım ve yenileme çalışması yapılacak olan Hacıömerağa Mah., Tamamında elektrik kesintisi uygulanacaktır.