@Karamurselbel Haberleri

@Karamurselbel Haberleri

Karamürsel'e çok yakıştı

Bu park Karamürsel'in havasını değiştirdi Her türlü spor branşına destekleriyle öne çıkan Büyükşehir, Karamürsel’de inşa ettiği sentetik buz pistini vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Vatandaş göstermelik denetimler değil! İndirim istiyor indirim!

Karamürsel genelinde döviz kurlarındaki düşüşün ardından indirim bekleyen vatandaşın, zamlarla karşı karşıya kalması ve yetkililerin denetimlerin sadece göstermelik oluşu ilçe

Zekiye Fitoz vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnalarından Suat Fitoz, Karamürsel Belediyesi personellerinden Murat Fitoz ve Nesrin Öz, Neslihan Ayçiçek'in anneleri Zekiye Fitoz vefat etti.

Karamürsel geleneksel kitap fuarına bütün halkımız davetli

Karamürselliler kitap fuarında buluşuyor Karamürselliler bu yıl 3.'sü düzenlenecek Karamürsel Kitap Fuarı'nda buluşacak.

Karamürsel Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Belediyesi'ne ait 5 adet işyeri kiraya verilecek.  

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 10.12.2021 Cuma günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Yıldırım Sezer, İsmail Yıldırım’a seslendi! Var mısın ?

Sosyal medyada başlatılan kampanyaya Gölcük Belediyesi de 3.100 fidan ile destek verdi.