Karamürsel Nüfus Haberleri

Karamürsel Nüfus Haberleri

85 Milyon 372 Bin 377 Kişi Oldu, Kocaeli'nin Nüfusu Arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, 'Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2023 Sonuçları'nı açıkladı. Buna göre, Türkiye'nin nüfusu 2023'te bir önceki yıla göre 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 kişiye yükseldi.

Azbay ailesinin acı kaybı

Karamürsel PTT Müdürü olarak görev yapan Vedat Azbay ve Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Ferhat Azbay'ın biricik anneleri Zahide Azbay uzun bir süredir tedavi gördüğü ağır hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.

Karamürsel'de vatandaş aylardır perişan

Karamürsel hükümet konağı fiziki şartları yetersiz olması nedeni ile yıkılacağı için içerisinde bulunan resmi dairelerin tamamı binadan ayrılmak zorunda kaldı.

2022 Karamürsel'in mahalle mahalle nüfus artışı

İşte Karamürsel’in mahalle mahalle nüfusu! Karamürsel’in en kalabalık mahallesinin hangisi olduğunu biliyor musunuz?

Karamürsel Nüfus müdürlüğünden önemli yenilik

Karamürsel'de kimlik kartı, pasaport ve ehliyet işlemlerinde 11 Temmuz 2018 tarihi itibarıyla

Karamürsel'de Nüfus müdürlüğüne gitmeden önce bir daha düşünün!

Karamürsel'de nüfus müdürlüğüne giden vatandaşlar isyan etti. Karamürsel Nüfus müdürlüğüne kimlik, pasaport ve ehliyet çıkarmak ve yenilemek için giden vatandaşların çektikleri eziyet

Karamürsel'de Nüfus müdürlüğüne gitmeden önce bir daha düşünün!

Karamürsel'de nüfus müdürlüğüne giden vatandaşlar isyan etti.

Karamürsel'de Nüfus Müdürlüğü Hafta Sonu da Çalışacak

Yoğun talep üzerine Karamürsel Nüfus Müdürlüğü Hafta Sonu Mesai Saatleri arasına eklendi.

KARAMÜRSEL EMNİYETİNDEN NEFES KESEN OPERASYON

Karamürsel’deki PTT şubesinden sahte kimlikle 20 bin lira kredi çekmek isteyen kişiler suçüstü yakalandı. Tekirdağ ve İstanbul Emniyetince aranan Tayfun D. (38) ve Aziz S. (58) adlı şahısların Karamürsel’e geleceğini ihbarını alan Karamürsel Asayiş Şube ekipleri şahısları ve araçlarını takibe alarak, şahıslar ilk olarak Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde kayıtlarını Karamürsel’e aldırarak adres değişikliği yaptıktan sonra sahte kimlikle Karamürsel PTT şubesine giderek 20 bin lira kredi çektikten sonra Karamürsel Emniyet ekiplerince her iki şahısta PTT önünde çektikleri 20 bin lirayla yakalanarak Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne götürülen, şahısların üzerlerinde yapılan aramada 7 adet sahte ehliyet ve nüfus cüzdanı çıktı. Tekirdağ ve İstanbul Polisi tarafından arandığı belirtilen şahıslardan Tayfun D.’nin 20 kez bu suçlardan kayıtlı olduğu belirtilirken her iki şahıs da Tekirdağ Asayiş Ekiplerine teslim edilerek Tekirdağ’ına götürüldü. Çekilen 20 bin lira teslim edildi.