Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş Haberleri

İsmail Yıldırım bunu da yapmamıştır!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Pazarcık ilçesi olan asrın felaketi deprem sonrası Karamürsel genelinde yediden yetmişe çok büyük bir seferberlik başlamış ve süreç ilçedeki siyasi partiler

Karamürsel deprem zedeler için seferber oldu

Tarihimizin en büyük felaketlerinden olan ve birçok vatandaşımızın etkilendiği, merkez üstü Kahramanmaraş olan deprem ile tüm ulusumuz ile sarsıldık. Karamürsel Belediyesi başta olmak üzere ilçe genelinde bulunan tüm stk

İşte Karamürsel'de bulunan 206 hasarlı binanın adresi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem ve sonrasında yıkılan ve hasar alan binalar sonrası yeniden Karamürsel'de deprem korkusunu gündeme getirdi.

FIRSATÇILARA GÜN DOĞDU

​Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki 11 ili etkileyen depremlerin ardından, o bölgelerde yaşayanlar farklı illere göç etti. Göç eden depremzedelerden bazıları hayır severler tarafından kiralanan evlerde yaşamlarını sürdürmeye başladı. Bunu fırsatçılığa çeviren bazı emlakçılar ve ev sahipleri ise asrın felaketini fırsata çevirmeyi kaçırmadı ve evleri yüzde 30 ila 40 arasında fiyat artışıyla depremzedelere kiralamaya başladı.

Deprem fırtınası! AFAD'dan açıklama! Ölü ve yaralı sayısı açıklandı

10 kentte 1710 binanın yıkıldığı depremde saat 10.00 itibariyle toplam 284 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 bin 323 kişinin yaralandığı açıklandı. Kahramanmaraş’ta 70, Adıyaman’da 13, Diyarbakır’da 14, Şanlıurfa’da 18, Osmaniye’de 20 ve Hatay’da 4 kişi hayatını kaybetti.

Yıldırım Sezer, İsmail Yıldırım’a seslendi! Var mısın ?

Sosyal medyada başlatılan kampanyaya Gölcük Belediyesi de 3.100 fidan ile destek verdi.

Kahramanmaraş'ta 4 şiddetinde deprem

Kahramanmaraş'ta 4,0 şiddetinde deprem meydana geldi.

Zehirlenme İçme Suyuna Bulaşan ‘NOROVİRÜS’ Neden Olmuş

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde, 32 bin kişinin zehirlenme şikayetiyle hastanelere başvurma nedeninin Ceyhan Nehri'nden içme suyu şebekesinin keson kuyularına norovirüs bulaşmasından kaynaklandığı açıklandı.

Kaymakam Narinoğlu Maraş Fuarına Katıldı

Kahramanmaraş Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan “Maraş Yöresel Ürünler Fuarı” açıldı.