Kabine Haberleri

Kabine Haberleri

Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası yaptığı açıklamada Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı.  

Yeni kabine için konuşulan son isimler

Yeni kabine için kulislerde konuşulan son isimler: Dışişleri Hakan Fidan, İçişleri Ali Yerlikaya, Ekonomi Mehmet Şimşek, MİT Başkanlığı İbrahim Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması beklenirken kulislerde yeni bakanlık dağılımına

Son Dakika haber! Yeni tedbirler açıklandı!

Sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili yeni düzenleme açıklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kademeli normalleşme planıyla ilgili sokağa çıkma kısıtlamalarına getirilen yeni düzenlemeyi tek tek açıkladı.  

Ramazan Bayramı ile ilgili son dakika haberi! 5 gün yasak…

Gelen son dakika haberine göre pazartesi günü yapılacak olan Kabine Toplantısı'nda Ramazan Bayramı ve alınacak yeni tedbirlerle ilgili yeni kararların çıkması bekleniyor.

Yüz yüze eğitim nasıl olacak? Erdoğan açıkladı!

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimle ilgili, "Okullar Türkiye genelindeki

Başkan Erdoğan tek tek açıkladı 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son dönemde 9 kez telekonferans yöntemiyle yapılan kabine toplantısı, yeni tip koronavirüs salgını sonrası bugün ilk kez yüz yüze gerçekleştirildi.

Kocaeli ve 14 ilde sokağa çıkma yasağı bu hafta da uygulanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği kabine toplantısından sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da Kocaeli dâhil 14 ilde uygulanması kararı çıktı.

Mahkumların izinleri 2 ay daha uzatıldı!

Sekizinci kez toplanan Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan korona virüsle mücadele tedbirleri

Erdoğan açıkladı: Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması 4 gün olacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı, sekizinci kez video konferans yöntemiyle yapıldı.

Maskelerde tavan fiyat 1 lira olarak belirlendi

Satışların 8 Mayıs'ta İstanbul'da başlayacağını açıklayan Ticaret Bakanlığı, tavan fiyatın üzerindeki satışların fahiş fiyat olarak kabul edileceğini bildirdi.

Erdoğan resmen duyurdu! 4 gün sokağa çıkma yasağı açıklandı!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Kocaeli AK Parti'nin as kadrosu liderlerini yalnız bırakmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz

OHAL resmen yürürlükten kalkıyor

FETÖ'nün 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL, bugün yeni kabinenin açıklanmasıyla beraber kaldırılacak.

Yıldırım'dan Erken Seçim Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, zaman zaman kabine değişikliğine gitmenin demokrasilerin gereği olduğunu, bu konuda atılacak adımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile belirleyeceklerini belirterek, “Mutlaka önümüzdeki aylarda bu konuyu ele alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Fakülteler İçin Kabineden Onay Geldi

Karamürsel’e yapılacak olan Denizcilik Fakültesi ile Arslanbey’e yapılacak olan Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin kurulumunu Bakanlar Kurulu onayladı.

Karamürsel'de oy kullanacaklar bu haberi mutlaka okuyun

Oy Nasıl Kullanılır 1 Kasım Oy Kullanma İşlemleri 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan erken seçim günü oy nasıl kullanılır özellikle ilk defa kullanacak olanlar için haberimizi dikkatle okuyunuz. Sandık görevlisinin verdiği birleşik oy pusulası, zarf ve mührü alarak oyunuzu kullanmak üzere kabine geçin.