Italya Haberleri

Italya Haberleri

Memleketine gelen Mehri Demiral'ın evine hırsızlar girdi

Karamürsel'in eski yıldızı olan ve kariyerine İtalya'nın Atalanta takımında devam eden Türk milli oyuncu Merih Demiral'ın İtalya'daki evi hırsızlar tarafından hedef alındı.

Merih Demiral Karamürsel’e 1.8 Milyon lira kazandırdı

Türk Milli Takımının en önemli oyuncularından biri olan Karamürsel doğumlu Merih Demiral, geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan İtalya’nın güçlü kulüplerinden Atalanta’ya kiralanmıştı.

Arif Cez son yolculuğuna uğurlandı

İtalya'da helikopter kazasında hayatını kaybeden Arif Cez, son yolculuğuna yüzlerce kişinin göz yaşları ile uğurlandı. Gülşah Cez eşini son yolcuğunda bir an olsun yalnız bırakmadı.

Geçmiş olsun Merih Demiral

İtalyan basını, 2022 Dünya Kupası için milli takımda yer alan yıldız futbolcumuz Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Merih, milli takım kampında olmasına rağmen Türkiye'nin karşılaştığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında forma giymemişti.

Karamürsel'in gururu Tolga Erdoğan

Karamürsel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Muharrem Erdoğan’ınoğlu Prof. Dr. Tolga Erdoğan İtalya’da eğitim ateşesi oldu.

Haluk Levent'ten Merih Demiral’a teşekkür

Karamürsel’in Dünya markası futbolcusu Merih Demiral’dan İzmir’de depremzede 300 aile için bir aylık temel gıda yardımı.

ABD'den Corona virüs için kan donduran açıklama! En kötüsü daha gelmedi!!!

Son dakika haberlere göre, dünyayı kasıp kavuran corona virüs (covid-19) salgını için kan donduran açıklamalar peş peşe geliyor. İtalya'ya diz çöktüren, Başkanı'nın açıklamaları adeta kan dondurdu. İşte tüm detaylar...

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden büyük başarı

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje ekibinin 2019 yılı başvuru döneminde Ulusal Ajansa başvurusunu yaptığı 3 projeden 2 tanesi kabul edildi.

Karamürselli Merih Demiral imza için İtalya'da

Fenerbahçe alt yapısından yetişen, Sporting Lizbon mecarası sonrası Türkiye'de Alanyaspor forması giyen Merih Demiral, transferi için İtalya'da...

Nutella raflardan kaldırılıyor

Ünlü İtalyan markası Nutella'da kansorejen madde olduğu tespit edildi. Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi, Nutella'nın yapımında kullanılan palmiye yağının 200 derecede ısıtılması kansere davetiye çıkartıyor dedi.

TEOG sorular ve cevapları açıklandı

27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşen TEOG 2. dönem sınavlarının soruları ve cevapları açıklandı.

Türkiye; Almanya, İtalya, Japonya gibi dünya devlerini arkada bıraktı!

Lowy Enstitüsü’nün uluslararası politika araştırmalarında hazırlayıp yayınladığı 2016 Global Diplomasi İndeksi’nde, Türkiye en iyi ağa sahip 6. ülke çıktı.

Karamürsel 100. Yıl Adını Avrupa'da duyurmaya devam ediyor

Karamürsel 100. Yıl Adını Avrupa'da duyurmaya devam ediyor... 2010-2014 yılları arasında "Hayat Boyu Öğrenme Programı" (LLP) çerçevesinde, Avrupa Birliği’nin değişik ülkeleri ile; GRUNDVIG-‘Digital Classroom ‘ LEONARDO-‘İyi Mezun Doğru İstihdam Kaliteli Üretim’ COMENIUS – ‘Different but Equal in Europe’’ İsimli üç tane Hareketlilik Projesini başarı ile ge

Eğitimciler MATE yi tanıdı

Eğitimciler MATE’yi tanıdı Türkiye, İtalya ve İspanya’dan 5 kurumun ortaklaşa yürüttüğü MATE adlı proje, eğitimcilerin yoğun katılımıyla Karamürsel’de tanıtıldı.

MATE Projesi Karamürsel Yaygınlaştırma Toplantısı

MATE Projesi Karamürsel Yaygınlaştırma Toplantısı İspanya, İtalya ve Türkiye’den toplam 5 kurumun ortaklaşa yürüttüğü 2012 yılından kabul edilen Avrupa komisyonu altında ispanya Ulusal Ajansının fonladığı ve Hayatboyu Öğrenme Leonardo Da Vinci Yenilik Transferi kapsamındaki "Çok Disiplinli Yaklaşım Kullanılarak Erken Çocukluk Eğitimi Bölümü Meslek Dersi Öğretmenlerinin Kapasitelerinin Geliştirilmesi" (MATE) projesinin yerelde yapılan yaygınlaştırma ve tanıtım toplantısı Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonunda katılan personel ile Karamürsel’de gerçekleştirildi.