Ismailyıldırımhaber Haberleri

Ismailyıldırımhaber Haberleri

Sahipsiz Karamürsel'in içine etmeye devam ediyorlar!

Karamürsel'de eskiden kuytu, köşelere dökülen kaçak moloz ve çöpler artık ulu orta yol kenarlarına dökülmeye başladı.

Güreşçiler diyarı Karamürsel bu hale kadar düştü!

Bir zamanlar güreşçiler diyarı olarak adını tarihe yazdıran, Karamürsel'in güreşçilerine ilçede, Karamürsel Belediyesi sahip çıkılmadığı için memleketlerini terk etmek zorunda kalıyorlar.

Büyükakın Karamürsel’de Yıldırım yine yok!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Karamürsel’i ziyaretinde yine mazeretler üreterek bulunmadığı görüldü.

Sevgili başkan yalanlar yetmedi mi artık!

Karamürsel Belediyesi’nde uzun bir süre yöneticilik yapan ve emekli olan başarılı isim, ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan

Karamürsel Belediyesi'nde nefesler tutuldu

Karamürsel Belediyesi'nde nefesler tutuldu. Karamürsel Belediyesi'nde çalışan çok sayıda personel "KADRO" müjdesini beklerken İsmail Yıldırım bugün saat 16:00'da

Yıl 2018 hala ambulans giremeyen mahalleler var

Karamürsel'in Çamçukur Tepe mahallesin'de yaşayan mahalle sakinleri çok dertli.

Anketler kötü çıkınca Yıldırım sokaklara indi!

Karamürsel'de 2 haftadır sabahları evinden işine yürüyerek giden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı gören esnaf ve vatandaşlar şaşkın.

Yıldırım, uzun bir aradan sonra Karamürselli gençler ile buluştu

Karamürsel Öğretmen evin'de sabah düzenlenen pogramda Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım Uzun bir aradan sonra. Karamürselli gençler ile buluştu.

Yeni Belediye binasında, İlk işyeri açıldı

4 Temmuz Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanı dükkanlarında Faaliyet göstermeye başlayan Ersan Gıdanın açılışını Yıldırım gerçekleştirdi.

BAŞKANI KİMSE TAKMIYOR MU?

Karamürsel Belediye Meclis Toplantısında ağır sözler

Karamürsel'de yaklaşık 1 aydır 4 Temmuz mahallesi kırk merdiven bölgesin'de yaşayan vatandaşlar inanılmaz bir mağduriyet yaşıyorlar.

İsmail Yıldırım nerede güreşiyor!

Karamürsel bilindiği üzere "GÜREŞÇİLER DİYARI" olarak anılmaya devam ediyor. İlçemizin giriş ve çıkışlarında KOCAMAN, KOMAN yazılarla "GÜREŞÇİLER DİYARI KARAMÜRSEL" yazar.