Inceleme Haberleri

Inceleme Haberleri

Ramazan'ın ilk gününde kan gövdeyi götürdü

Sabahın erken saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir taksi durağının önüne araçlarını bırakan kişiler, taksi şoförü Şükrü Ç. tarafından uyarıldığı iddia edildi. 

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Mesut Çetinkaya polise teslim etti

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mesut Çetinkaya'nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün takibinde olduğu iddia edildi.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Namazdan çıktı Köpek Saldırısına Uğradı: Kolu Kırıldı

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam namazını kıldıktan sonra evine dönmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Gülen, Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde saldırgan bir köpek grubunun hedefi oldu. Köpeklerden kaçarken dengesini kaybeden Gülen, yere düşerek kolunu kırdı.

Altınova tersaneler bölgesinde çok sayıda kişi zehirlendi

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde faaliyet gösteren bir tersanede akşam yemeği yedikten sonra fenalaşan işçiler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yine otobüs kazası yine çok sayıda ölüm

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkay Turizm'e ait bir yolcu otobüsü Alatarla köyü mevkisinde tarlaya devrildi.

Altınova İlçesinde İşçi Dairesinde Yangın: Facia Kıl Payı Atlatıldı!

Altınova, Yalova - 25 Ocak 2024 – Altınova ilçesinde, gurbete çalışmaya gelen işçilerin kaldığı dairede çıkan yangın, facia kıl payı atlatılarak kontrol altına alındı. Olay, işçilerin yaşadığı kötü koşulları bir kez daha gündeme getirdi.

Sahile genç erkek cesedi vurdu!

Derince’de sahile erkek cesedi vurdu. Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunuyor.  

Sinan Ateş suikastı TBMM gündeminde

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Sinan Ateş suikasti ile ilgili araştırma önergesi verdi.  

Seddar Yavuz Karamürsel'den üzerinden elini çekmiyor

İlimize yapılan yatırımları yakından takip eden Vali Seddar Yavuz bugün tüm gününü DSİ tarafından Karamürsel ilçemizde gerçekleştirilen proje ve yatırımlara ayırıp, yetkililerden bilgiler alarak yerinde incelemeler yaptı

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu, Karamürsele tam not verdi

TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu heyeti gün boyunca, Kocaeli'nde bir çok noktada incelemeler yaptıktan sonra, Ereğli Günay Balık Restoranda

Cinayet davasında yeni gelişme! Telefonlar incelenecek! 

Burak Şahin İren cinayetinde telefon incelenecek. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Karamürsel’de işlenen Burak Şahin İren cinayetinin bugün görülen duruşmasında

Yaşanan köpek katliamları sonrası, Kocaeli valiliğinden açıklama

Valilikten Karamürsel'deki Katliama İnceleme başlattı. Karamürsel'de 6 sokak köpeğinin ölü bulunması üzerine Kocaeli Valiliği inceleme başlattı. 

Tahir Büyükakın yine memleketinde işleri takipte!

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nda inceleme gerçekleştiren Başkan Büyükakın,  “Hava şartları bizim çalışmamıza engel olmazsa üç ay gibi bir sürede buradaki inşaat işlemini bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. Başkan Büyükakın, ‘’Karamürsel battı çıktıda hedefimiz üç ay’’

Karamürsel'de İnsan hayatı ve doğa tehlike altında

Karamürsel’de insan hayatı ve doğa hiçe sayılıyor CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Tahsin Tarhan, Karamürsel’de incelemelerde bulundu.

Karneler değişiyor mu? iddiasına Bakanlık'tan açıklama

SON DAKİKA HABERİ: Bakanlık'tan yapılan açıklamada éMedyaya yansıyan “Öğrenci karneleri değişiyor” başlıklı haberde yer alan çalışma, henüz inceleme ve değerlendirme aşamasındadır.

Atatürk'e hakaret eden öğretmen gözaltına alındı

Sosyal medya hesabından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği belirlenen ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce inceleme başlatılan öğretmen, polis ekiplerince gözaltına alındı.

İnşaat kazısında insan kemikleri çıktı!

Kocaeli İzmit’te bir inşaatın temel kazısı sırasında tarihi mezar bulundu. Müze Müdürlüğü yetkilileri incelemelerde bulunurken, inşaat çalışması durdu.

Genç Mimarlar adaylarından, Karamürsel çıkarması

Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim üyeleri ve Öğrencileri Karamürsel ismi ile özleşen ve özellikle sosyal medyada dünya çapında ünü olan Karamürsel sepetini yerinde görerek inceleme fırsatı buldular.

Karamürsel'den 5 kişi tutuklandı

Geçtiğimiz günlerde İzmit'te bir tarlada gömülü bulunan 2 kişi için inceleme başlatan Kocaeli Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler konu ile alakası olduğu tespit edilen 5 kişiyi gözaltına aldı.

Deprem'de 30 yaralı

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremin ardından bölgede incelemelerde bulunan Vali Abdullah Erin, Adıyaman merkez, Samsat ve Kahta’da okulların tatil edildiğini açıkladı.

Karamürsel'de operasyon

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler şüpheli gördükleri bir araçta yaptıkları inceleme sonucunda 200 Kg kıyılmış tütün ele geçirdi.

Narinoğlu, Minikleri unutmadı

Karamürsel Kaymakamı, Ahmet NARİNOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇAKIR ile birlikte ilçemizde bulunan, Necdet Calp İlkokulu, Uçan Balon Anaokulu, Hikmet Özbağcı Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Amiral İlkokulu, Bekir İlhami İlkokulu, Ahmet Gazanfer Bilge İlkokulu, ve Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelliler İlkokulu’nu ziyaret etti. Yeni öğretim döneminde okulların problemlerini yerinde inceleyen, Narinoğlu Okul idarecileri ve öğrencilerle görüştü. Okulların eksiklerini ve sorunları hakkında bilgi alarak yerinde inceleme yapan Narinoğlu miniklerle bol, bol sohbet ederek zaman geçirdi.

Fransız Bilim Adamları Deprem Uyarısı Yaptı

Marmara Denizi altında inceleme yapan Fransız bilim adamları 7 veya 8 büyüklüğünde bir deprem yaşanabileceğini rapor ettiler.

Jandarma ekipleri Bank Asya'ya girdi

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan bir kişinin hesapları ve kasasında inceleme yapmak üzere Bank Asya

"KÖPRÜ" Bayrama Hazır

Karamürsel ve Altınova başta olmak üzere, bölgemize büyük bir yükseliş kazandıracak olan Osmangazi köprüsüne incelemeye giden, Kaymakamlar köprüyü inceledi

Stajer Öğretmenler Karamürsel Müze Ziyareti

Stajyer öğretmenler Karamürsel Belediyesi Tarihi Belediye Binası ve Müzeyi gezerek incelemelerde bulundu.

İsmail Yıldırım İncelemede

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Zeki Aygün, Cemil Yaman ve