Içmesuyu Haberleri

Içmesuyu Haberleri

Karamürsel'de İçme suyu Arıtma Tesisi

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

Dev proje Karamürsel'de başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ay başında sosyal medya hesabından bilgi vermişti. 368 milyon lira bedelli dev projede sözleşme imzalandı    

Karamürsel halkına içme suyu için çalışmalar tamgaz

Devlet Su işleri Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığından verilen bilgiye göre Karamürsel'de bulunan barajlardan su temini sağlanması için tünel yapılacak olan tünel çalışmalarında hiç bir sorun yaşanmadan çalışmaların devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Kocaeli geneli Geçici Barınma ve Toplanma Alanları

Yürürlükte olan TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planının uygulanır kılınmasına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, haberleşme, enerji, altyapı, içmesuyu, seyyar wc/kanalizasyon vb.