Hürriyetçi Haberleri

Hürriyetçi Haberleri

Hürriyetçi Eğitim Sendikası, Seçim Kuruluna Teşekkür Etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Hürriyetçi Eğitim Sendikası'ndan Önder Kaymaz tarafından yapılan açıklamada, seçim görevlilerinin daha insanca koşullarda görev yaptığına dikkat çekilerek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Üyelerine teşekkür edildi.

Hürriyetçiler kahvaltıda buluştu

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Karamürsel Temsilciliği, Pazar günü İspirli Cafe’de Eğitim Çalışanları ile bir araya geldi. Şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşullarına rağmen kahvaltıya katılım yoğun oldu.

Eğitim Çalışanları hayal kırıklığına uğradı…

Yaklaşık 700 Eğitim Çalışanının ilgiyle beklediği Promosyon İhalesi bugün yapıldı. İhalede en yüksek rakam 11,500 TL’de kalınca Karamürsel’deki yüzlerce eğitim çalışanı hayal kırıklığına uğradı.

Karamürsel Halkbank yüzlerce müşteriyi kaybetmeyi göze aldı

Ülke genelinde bir çok Halkbankası emeklilere ve kamu çalışanlarına ödediği maaş promosyonlarını güncelleyerek özel bankaları geride bırakırken çok uzun yıllardır maaşlarını, Karamürsel Halk Bankası'ndan alan yüzlerce eğitimci

Hürriyetçi Eğitim Sen’de Görev Değişimi

Yaklaşık bir yıl kadar önce İlçe Temsilciliğini kuran Hürriyetçi Eğitim Sendikası’nda İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz ;  Karamürsel İlçe Temsilciliği görevine getirildi. Önceki İlçe Temsilcisi Serpil Acar Yıldırım ise Önder Kaymaz’dan boşalan İl Başkan Yardımcılığı görevine

Önder Kaymaz; haksızlık karşısında susmayacağız dedi!

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz 2023 Yılının Eğitim Camiasının yılı olması için büyük bir şevk ve azim ile çalıştıklarını ve her geçen gün bir çığ misali büyüyerek kocam bir aile olduklarını dile getirdi.

Milli Eğitim’de Sendikal Baskı İddiaları!

Karamürsel’de bazı sendikalarda çok yoğun üye istifaları yaşanıyor. Özellikle Öğretmenlik Meslek Kanunu’na karşı eylem yapılmamasına öfkelenen sendikaların üyeleri beşerli-onarlı gruplar halinde istifa ederken bazı Okul Müdürlerinin kendi sendikasından istifaları önlemek için yasaları çiğnedikleri iddia ediliyor.

Divan Başkanı Karamürsel’den seçildi

Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta olmak üzere geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Önder Kaymaz, HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN Genel Kurulunda Divan Başkanı Seçildi.

Hürriyetçi Eğitim Sendikası gümbür gümbür geliyir

Geçtiğimiz ay içinde İl teşkilatını oluşturan Hürriyetçi Eğitim Sen kahvaltılı bir toplantıyla Karamürsel İlçe teşkilatını teşekkül ettirdi.