Hayatınıkaybetti Haberleri

Hayatınıkaybetti Haberleri

Karamürsel girişinde feci kaza! Genç yaşta hayatını kaybetti

D-130 Karayolu üzerinde Gölcük istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir neden ile motosiklet kazası yapan Süleyman Sarıer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta hayatını kaybeden Sarıer'in cenazesi bugün öğle namazında toprağa verilecek. Sarıer’in önümüzdeki 6 Ağustos Cumartesi günü 39’uncu yaş günü olduğu öğrenildi.

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı vefat etti

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı tedavi gördüğü, Gölcük Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de korona virüs bir can daha aldı!

Karamürsel'de korona virüs bir can daha aldı. İlçe nüfus müdürlüğü görevini yapan

Korona tedavisi gören polis memuru hayatını kaybetti!

Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gören 44 yaşındaki polis memuru, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 

Ali Baba kansere yenik düştü

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ali Altıntaş (Ali Baba ) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Şevket Kazan hayatını kaybetti

Gelen son dakika haberine göre; Eski bakanlardan Şevket Kazan, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybetti.

SEVİM GÜMÜŞALAN VEFAT ETTİ

SEVİM GÜMÜŞALAN Merhum Osman Gümüşalan'ın eşi, Yakup Gümüşalan'ın yengesi SEVİM GÜMÜŞALAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Valideköprü'de defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için arabalar saat 16:00'da terminalden kalkacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

ALPASLAN KAYA KARAMÜRSEL'DE VEFAT ETTİ

Karamürsel Lisesi emekli öğretmenlerinden Figen Kaya'nın eşi, Gürkan ve Aylin Kaya'nın babaları, Cengiz ve Atilla Kaya, Gülten Dikmez, Ayla Akıncı'nın kardeşleri ALPASLAN KAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak, Yeni Mezarlığa defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.