Halkbank Haberleri

Halkbank Haberleri

Eğitim Çalışanları hayal kırıklığına uğradı…

Yaklaşık 700 Eğitim Çalışanının ilgiyle beklediği Promosyon İhalesi bugün yapıldı. İhalede en yüksek rakam 11,500 TL’de kalınca Karamürsel’deki yüzlerce eğitim çalışanı hayal kırıklığına uğradı.

Karamürsel Halkbank yüzlerce müşteriyi kaybetmeyi göze aldı

Ülke genelinde bir çok Halkbankası emeklilere ve kamu çalışanlarına ödediği maaş promosyonlarını güncelleyerek özel bankaları geride bırakırken çok uzun yıllardır maaşlarını, Karamürsel Halk Bankası'ndan alan yüzlerce eğitimci

Yirmi yıllık büyük sorun sonunda çözüldü !

Karamürsel'de yıllardır binlerce insanın zarar görmesine neden olmuş olan ve yıllardır kimsenin çözmek için elini taşın altına koymadığı 101. Cadde sonunda yapılıyor.

Halkbank yıllardır müşterisi olan memurları mağdur etti!

Halkbank yıllardır maaşlarını aynı bankadan alan devlet memurlarının promosyon farklarını vermeyerek yüzlerce kişiyi mağdur etti.

O bankada parası olanlar panik içinde giriş yapılmıyor!

Yapıkredi mobil çöktü mü? Yapı Kredi mobil neden açılmıyor, yoğunluk nedeniyle erişim problemi nedir? Yapıkredi mobil çöktü mü, neden açılmıyor?

Karamürsel Halk Bank Ücretli Öğretmenleri mağdur mu ediyor?

Karamürsel Halk Bankası'ndan maaş alan ücretli öğretmenler sürekli mağdur olduklarını ve ücretlerinin banka tarafından zamanında ödenmediğini iddia ettiler.

Karamürsel Halk Bankası Taşındı

Karamürsel 4 Temmuz, Mehmet Akif Ersoy Blv. No:81 adresinde faaliyet gösteren Halk Bankası

Kocaeli genelinde 4 günlük yasağa ilişkin genelge

İçişleri Bakanlığı,15 ilde 15 Mayıs 24.00'ten 19 Mayıs 24.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin valiliklere genelge gönderdi.

Soygun butonu asayiş şubesini alarma geçirdi

Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren özel bir bankanın “Soygun Butonu” haber merkezinde çalınca Asayiş Şubesi bir anda alarma geçti.

1 Ocak'tan itibaren faizsiz kredi yağacak

Halkbank'ın esnafa verdiği krediler için bütçeden 1.3 milyar lira faiz desteği ayrıldı. Bu bir rekor. Böylece 30 bin liralık faizsiz kredinin de musluğu

Kocaeli Emniyet Müdürü Dün Gölcükte Yaşananları Anlattı

Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasında şu bilgilere yer verildi: “- 13.11.2015 günü saat 16.45 sıralarında ilimiz Gölcük ilçesinde Halkbank Şubesine gelen siyah çarşaflı, üzerinde bomba düzeneği bulunan bir şahsın soygun ve rehin alma olayı gerçekleştirdiği Haber Merkezine bildirilmesi üzerine;

SOYGUNCU İLE GÖRÜŞÜLDÜ İSTEDİĞİ ARABA GETİRİLDİ

İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel'in soyguncu ile temasa geçti. Yarımel, Rehinelerin can güvenliği ve soyguncunun teslim olması için ikna çalışması yürüttü. Öte yandan soyguncu bazı taleplerde bulundu. Henüz kimliği öğrenilemeyen soyguncu, 800 bin TL para ve otomobil istedi.İstediği otomobil şuan bankanın önüne getirildi ve çalışır vaziyette duruyor.Soyguncunun yanındaki dört rehine ile çıkması bekleniyor.Soyguncunun soygunu organ mafyası tarafından kaçırılan 3 çocuğunu kurtarmak için yaptığı bilgisi paylaşıldı.