Halı Saha Haberleri

Halı Saha Haberleri

Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunaparklar açılıyor

Kafe ve lokantalar açılıyor Kademeli normalleşme kararıyla birlikte kafe ve restoranlar, sabah 07.00- 21.00 masaya servis, 24.00'e kadar da paket servis şeklinde hizmet verebilecek.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİN’DEN BÜYÜK ZAM

Karamürsel Belediyesi Başkanlığı Halı saha tesislerine yapılan büyük zam sonrası vatandaşlardan şikâyet yağdı.

Karamürsel'de halı sahada futbol oynayan genç kalbine yenik düştü

Olay dün akşam Kayacık mahallesi amiral caddesi D-130 Karayolu üzerinde bulunan bir halı sahada akşam saat:18:00 sıralarında arkadaşları ile futbol oynayan Hasan K.(40) isimli genç futbol oynadığı sırada birden yere düştüğü ve fenalaştığı belirtildi.Hemen 112 sağlık ekiplerine haber veren halı saha yetkilileri olay yerine çağırdıkları 112 sağlık ekiplerinin müdahale ettiği ve kalp krizi geçirdiğini tespit ettikleri Hasan. K.(40) isimli şahsı Karamürsel Devlet Hastanesine götürüldüğü ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen gen adamın kalbine yenik düşerek yaşamını kaybettiği belirtildi. Hasan K ( 40) evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.

Karamürsel'de iki ayrı fener alayı

Karamürsel'de iki ayrı fener alayı Karamürsel'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Karamürsel İzci Kulübü ve Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından iki ayrı fener alayı düzenlendi. Karamürsel’de, Karamürsel İzci Kulübündeki çocuklar ve ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Teşkilatı tarafından fener alayı düzenlendi. Karamürsel Kayacık Mahallesi halı saha mevkiinde toplanan İzci Kulübünün çocuklarının yürüyüşünün ardından Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatının yaklaşık bin kişilik grubu, ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Her iki etkinlik, ardı ardına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Fener alayına, Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar, Karamürsel ADD Başkanı Münteha Purut, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun ve vatandaşlar ile öğrenci izciler katıldı.

Dün akşam Karamürsel'de 10 Kişinin saldırdığı gencin son durumu.

10 kişinin saldırısına uğrayan genç yoğun bakımda Karamürsel'de 10 kişinin saldırısına uğrayan genç yoğun bakımda tedavi altına alındı. İddiaya göre bu akşam 21.00 sıralarında Karamürsel Kayacık mahallesi Halı Sahalar mevkiinde yaşanan kavgada Altınova-Subaşı beldesinde ikamet eden Y. S. (18) adlı şahsa 10 kişi saldırarak linç edildi. Olayın ardından olay yerine çağırılan 112 acil servis ekipleri tarafından Yasin. S.'ye olay yerinde ilk müdahale yapılırken ilk olarak Karamürsel Devlet Hastanesine buradan da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Yasin. S. kafasından aldığı darbeler nedeniyle kafa travması geçirdiği bu nedenle yoğun bakımda tedavi altına altına alınmıştı bu sabah Yasin S. sağlık durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakım ünitesinden çıkarıldığı belirtildi.

Karamürsel'e Dört Yeni Halısaha

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın talimatıyla okullara yapılan yatırımlar devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle Karamürsel’e 4 halı saha daha yapıldı.

Karamürsel'de halısahada maç yaptıktan sonra kalp krizinden öldü

Karamürsel'dehalı sahada maç yaptıktan sonra kalp krizinden öldü.

Karamürsel'deki Sporcuların Sağlıkçısı Yakup Büyükbingöl

Karamürsel'de yapılan tüm spor dallarına yaklaşık 7 yıldır hizmet veren Yakup Büyükbingöl yaz-kış durmaksızın görevinin başında aralıksız şekilde çalışmalarıyla herkesin taktirini topluyor. Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri haline gelen amatör sporcuların oynadıkları oyunlarda sakatlanması sırasında yaşanıyor. Ama Karamürsel’de 7 yıldır yaz-kış demeden futbol maçlarına kapalı spor salonuna ve de halı sahada yapılan turnuvalara sağlıkçı olarak giden Karamürsel Sağlık Grup Başkanlığın sağlıkçı memuru Yakup Büyükbingöl herkesin taktirini alıyor.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında sona gelindi. 18 gündür süren müsabakalarda kıyasıya geçen maçların sonunda Emniyet 2 takımı ile PTT finale adlarını yazdırırken Bankalar ve 100. Yıl takımları da üçüncülük mücadelesi verecek. 18 Mayıs Pazartesi Karamürsel Belediyesi Halı Saha Tesislerinde saat 18.00’de Bankalar-100.Yıl takımı üçüncülük mücadelesinin ardından saat 19.00’da Emniyet 2 – PTT arasında geçecek olan şampiyonluk karşılaşması yapılacak. Karşılaşmaların sonunda başarılı takımlara kupaları törenle verilecek.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Çeyrek Final Maçları

Kaymakamlık Futbol Kupasında Çeyrek Final Maçlarında 100. Yıl ile Bankalar Yarı Finale Yükselen İlk Takımlar Oldu Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda çeyrek final maçlarında 100. Yıl takımı Kaymakamlık takımını 10-3 gibi açık bir skorla elerken akşamın diğer maçında Bankalar takımı Sağlık Meslek takımını 7-0 yenerek yarı finale yükselen ilk iki takım oldu.