Habersondakika Haberleri

Habersondakika Haberleri

Karamürsel'de icradan satılık tarla !

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bulunan 14 bin 661 m² tarla mahkemeden satılıyor

İlçe genelinde bir çok mahallede saatlerce elektrik yok

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 9 Nisan Cumartesi günü yani yarın gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Karamürsel'de yaşayan tersane işçisinin cesedi bulundu!

Karamürsel'de öldürülen tersane çalışanına ait olduğu değerlendirilen ceset, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi Bursa'nın Gemlik ilçesinde derede erkek cesedi bulundu.

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarılara imza atıyor

İlçemizin gururu Kocaeli temsilcisi Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig’e yükselme maçlarında temsil eden Karamürsel İdman Yurdu Erkek Voleybol Takımı çok büyük bir başarıya imza atarak

Bitlis'teki helikopter kazasından ilk görüntüler

Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığı öğrenilirken, kaza yerinden ilk fotoğraflar gelmeye başladı.    

Karamürsel’in yarısında 7 saat elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 02 MART ( Salı) gününe ait Kocaeli elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.

Karamürselli gencin diplomasını Süleyman Soylu verdi

Karamürselli başarılı askerin diplomasını içişleri bakanı Süleyman Soylu verdi.

Vasıflı-vasıfsız bay ve bayan personel alınacaktır

Kurumsal bir firmanın mutfak kısımında çalıştırılmak üzere vasıflı ve vasıfsız bay ve bayan personel alımı yapılacaktır.

Karamürselli çiftçiler kaymakam ve başkandan destek bekliyor

Karamürsel karpuzunda hasadı başladı. İlçedeki üreticiler ise ne ilçe Kaymakamı nede Karamürsel belediyesi kendilerine ürünlerini satacakları bir yer göstermedikleri ve yardımcı olmadıkları için isyan ederek; "Karamürsel Belediyesinden yetiştirdiğimiz karpuz ve kavunumuzu satacak yerler göstermesini istiyoruz” kimsenin bizi umursadığı yok dediler.

Karamürsel Erbakan Vakfına ödül yağdı

Karamürsel Erbakan Vakfı tarafından 17 Aralık 2017 tarihinde izmit Perşembe Pazarı miting alanında yapılan

ÇAMÇUKUR SPOR ŞOV YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Çamçukur Spor şov yapmaya devam ediyor. Çamçukurspor ile Çubuklu Bala’nın karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf Çamçukurspor oldu.

Kapıdan kovun talimatı!

Adalet Bakanlığı makam ve mevkileri kullanıp soruşturmaları etkilemeye çalışanlara “dur” dedi.

Karamürsel Devlet Hastanesi teşeron bilgilendirme toplantısı yaptı

Karamürsel Devlet Hastanesinde taşeron olarak çalışan ve 696 Sayılı KHK ile kadroya geçecek olan çalışanlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Öğrenciler dikkat ! Son gün 01.01.2018

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’na bağlı Seyahat Kartları birimlerince düzenlenen indirimli öğrenci kartlarının vize işlemlerine devam ediliyor.

Karamürsel'de 12 Köy fırını

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerde bulunan hasar görmüş fırınların onarımını gerçekleştiriyor. Kocaeli genelindeki köylerde yapılan köy fırınlarından, zaman içerisinde çevresel faktörler ve

Yaşlı kadın evinde ölü bulundu!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 5 gündür haber alınamayan 80 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu.

ERBAKAN VAKFI KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANLIĞININ BASIN AÇIKLAMASI

Erbakan Vakfı Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Karabulut ERBAKAN VAKFI GENEL MERKEZİ tarafından 17 Aralık Pazar günü saat: 13:30 da Kocaeli Perşembe Pazarı Alanı'nda

TMSF KOCAELİ'DE DAHİL O GAZETEYİ SATIYOR

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, 30 adet basın yayın şirketinden devredilen varlıkları satışı çıkardı.

Karamürsel Tv Ailesi bir büyük başarıya daha imza attı

Karamürsel ilçesinde faaileyette olan ve sadece yerel haberler yapan Karamürsel.Tv internet sitesi, yaptığı başarılı haberler ile Kocaeli.Tv isimli internet sitesinin bile önüne geçerek büyük bir başarıya

Karamürsel'de petrolden çıkan araç kaza yaptı, yan yattı

Karamürsel'de akşam saatlerin'de meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yine skandal!

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne geçtiğimiz gün rahatsızlanan küçük çocuğu için giden Hakan Yılmaz isimli vatandaş yaşadıkları karşısında şok oldu.

Çalıklar Tekstil'de hafta sonuna özel kampanya

Çalıklar Tekstil'den her hafta sonu bir kampanya bu hafta sonu kampanyası Karaca Maharetli Çeyiz Seti Pearl ile çeyizinizde eksik kalmasın.

Saadet Partililer salona sığmadı

Kocaeli'de Saadet Partisi İl Teşkilatı’nın Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nu konuk ettiği kongrede İzmit Atatürk Spor Salonu tıka basa doldu taştı.

Karamürsel Belediyesi Otoparkı Artık Ücretli

Karamürsel Belediyesi  Otoparkına asılan yeni afişte 18.09.2017 Tarihinden itibaren otoparkın artık ücretli olduğu duyuruldu.

Esnafın borcu siliniyor

Hükümet, esnaf için yeni düzenleme hazırlığında. 12 ay ve üstü borçlar silinecek, hizmetler dondurulacak.

Aracından yılan çıkan başkan büyük tehlike atlattı

Olay Kocaeli Karamürsel’de meydana geldi.  Karamürsel çevre ve köyleri yolcu ve servis taşımacılığı kooperatifi başkanı, Tarık Eryürek dün sabah işe gitmek için 41 E 9354 aracına bindi