Haberlerleri Haberleri

Haberlerleri Haberleri

15 milyonluk beton alımı akılları karıştırdı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayında “Kartepe-Başiskele-İzmit İlçelerinde Yapmış Olduğu Muhtelif İşlerinde Kullanılmak Üzere Hazır Beton Alımı” ihalesine çıktı. İhaleye iki firma katılım gösterirken işin yaklaşık maliyeti 5 milyon 678 bin TL olarak açıklandı.

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN BOMBA AÇIKLAMALAR!!!

Karamürsel Deva Partisi ilçe başkanlığı görevini yapan ve ilçe genelinde geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen mali müşavir Cüneyt Yücetepe’den AKP’ye sahte üyelik iddiası;

Karamürsel Kent Konutta korku dolu anlar

Karamürsel Kent Konutta genç kız henüz bilinmeyen bir neden ile bileklerini keserek intihar etti.

Karamürsel Belediyesi yeni hizmet araçlarını tanıttı

Törene katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; belediye hizmet araçlarının sayısının arttığını ve envanterlerini zenginleştirdiklerini açıkladı.

Tarhan: Karamürsel sahipsiz değildir!

Geçtiğimiz gün yaptığımız haber başlığında bu haber aynı zamanda bir suç duyurusudur diye belirtmiştik! Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuyu TBMM ye taşıdı!

Adliyelere girişte HES kodu şartı başladı

Son dakika: Adliyelere ve istinaf mahkemelerine girişte HES kodu şartı (HES kodu nedir, nasıl alınır?) Son dakika haberi...

Karamürsel geneli sigara içmenin yasaklandığı caddeler

Karamürsel'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bazı alanlarda sigara içilmesine yasak getirildi. 

Karamürsel Turizm derneği çok sayıda tablet dağıttı

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz, uzaktan eğitimde bilgisayar sıkıntısı yaşayan öğrenciler için hayırseverler tarafından hediye edilen 90 tablet bilgisayar dağıtıldığını bildirdi.