#Haberleri Haberleri

#Haberleri Haberleri

Hendek açıp milyonluk tesiste iş durdurdular!

Karamürsel'de sonunda buda oldu! Belediye yetkilileri tüm ruhsatları ve izinleri tam olan milyon dolarlık tesisi dize getiremeyince, tesisin girişine hendek açıp işi durdurmak istedi!

Karamürsel 5 katlı apartmanda korkutan yangın

Karamürsel'de 5 katlı binanın çatısında çıkan yangın hasara neden oldu.  

Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizden çıkamadı

Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu  Altınova ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Cahit Turhan, dün saat 06.00 sıralarında zıpkınla balık avlamak için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinden çıktı.

Karamürsel genelinde bir çok mahallede elektrik kesintisi

Karamürsel'de yarın elektrik kesilecek (21 Mayıs 2022) SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesintilerini sürdürüyor.

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel icradan satılık çok sayıda tarla    

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu çok sayıda tarla satıyor.

Karamürsel Emniyet bayramda kuş uçurmadı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bayram boyunca ilçe genelinde adeta kuş uçurmadı. İlçe genelinde 24 saat boyunca bir çok noktada şok denetimler

Karamürselli gençler sokak iftarında buluştu

Karamürselli gençler sokak iftarında buluştular. Birlikte iftar açan ilçenin gençleri dostluk ve kardeşlik mesajı verdiler.

İşte Karamürsel'in Aslanları yine sokaklarda

UltrAslan Karamürsel’in geleneksel hale getirdiği, Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar bu Ramazan’da da devam ediyor.