Haberi Haberleri

Haberi Haberleri

Ahmet Çalık, kimsenin ekmeği ile oynamadım! Oynamam!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkan adayı Ahmet Çalık, yaptığı basın açıklamasında

Genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürselli genç Korcan Özbay, İstanbul'da geçirdiği trajik bir kaza sonucunda vefat etmiştir

Celal Şengör, önemli açıklamalarda bulundu!

Olası deprem sadece İstanbul'u değil bölgede ciddi yıkıma yol açabilecek kadar güçlü olabilir.

İmsa ışıklı kavşakta korkunç kaza

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Amiral Caddesi D 130 Karayolu üzeri imsa ışıklar mevkiinde gerçekleşen kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Zam Taksimetrelere Yansıdı: Kısa Mesafe Ücreti Arttı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne yaptığı zam talebi onaylandıktan sonra, taksimetre fiyatlarına zam yansıdı. Kısa mesafe ücreti 66 liradan 80 liraya yükseldi.

Karamürsel öğrenci yurdunda yangın

Karamürsel Dereköy mahallesinde devlet öğrenci yurdunun lojman tarafında çıkan yangın büyük panik yarattı.

Mesut Çetinkaya ektiklerini biçmeye başladı!

Yaklaşık bir ay önce, AK Parti içindeki yoğun pazarlıkların ardından İsmail Yıldırım'ın başkanlığının sona erdiğini ve yeni adayın Mesut Çetinkaya olduğunu her zaman olduğu gibi ilk Karamürsel Tv. haberi ile duyurmuştuk.

SON DAKİKA HABERİ: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Son dakika haberi! Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Yılın ilk toplantısını yapan PPK, politika faizini 250 baz puan artırarak yüzde 45'e çıkardı.

Önce yağmur ardından kar geliyor!

Karamürsel'de Yağmur Alarmı! Kar Ne Zaman Yağacak? İşte 5 Günlük Hava Tahmin Raporu!

Karamürsel Akçat mahallesinde ev yangını

Karamürsel'de çıkan yangında bir ev cayır cayır yandı. Ayrıntılar Karamürsel.tv

D130 Karayolu Kenarında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Karamürsel'de D130 Karayolu Kenarında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Bizi takip edin her şeyden ilk sizin haberiniz olsun

Bizi takip edin her şeyden ilk sizin haberiniz olsun

Köprü ve otoyollara yüzde 123 zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zamlar, ekim ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 1 Ocak 2024’e ertelenmişti.

İrfan Baydar hayatını kaybetti

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, Baysan Radyatör ve Baydar Çelik firmasının sahibi İrfan Baydar hayatını kaybetti.  

Eczaneler vatandaşı dolandırıyor mu? İşte tüm detaylar!

Bir vatandaşın dikkati bazı eczanelerin yaptığı ayak oyununu ortaya çıkardı. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan vatandaşın yaşadıkları: ÇOK ÖNEMLİ UYARI: Eczanelerden reçete ile aldığınız ilaçların karşılığında sizlerden talep edilen katkı payları için mutlaka ve mutlaka üzerinde ilacın adıyla, ne kadar katkı payı ödediğinize dair bilgileri gösteren bir belge alın.

Altınova müftüğü çalışanı tutuklandı!

Karamürsel Tv. özel haberi. Gazetemize gelen çok sayıda şikayet sonrası ortaya çıkan cinsel istismar olayı bu kadarına pes dedirtti. Altınova Müftülüğü'nde üst düzey bir yönetici olarak çalışan Abdullah K (60)

YİNE DEPREM!

5 gün önce Bursa Mudanya, bu akşam Yalova Çınarcık. Türkiye’nin gerçeği olan deprem, çevremizdeki vilayetleri sallamaya devam ediyor  

Karamürsel'de Aras Kargo rezaleti!

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

Yine kadın cinayeti! Karamürsel'de toprağa verildi

Kocaeli Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu olan Sibel Kayman’ın cenazesi ailesi tarafından Karamürsel ilçesi Çamçukur Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Son dakika 5.1 büyüklüğünde deprem oldu

SALLANDIK! Kocaeli'de hissedildi Kocaeli'de de hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Bursa Gemlik, büyüklüğü 5,1 olarak açıklandı.  

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Ticari araç alev, alev yandı! Yangın ormana sıçradı

Karamürsel'de meydana gelen araç yangını ormana sıçradı. Olaya şahit olan vatandaşların çektiği videoda yaşanan panik anları görüntülere yansıdı.

Kocaeli'nin en küçük bütçesi Karamürsel'in

İlçe bütçeleri meclislerinden geçen ve Büyükşehir meclisine gelen bütçeler arasında en büyük bütçe Gebze Belediyesi’ne ait. Gebze Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 2 milyar 750 milyon lira. Gebze’den sonra 2 milyar 24 milyon ile İzmit Belediyesi en büyük bütçeye sahip ikinci belediye oldu. En düşük bütçe ise 200 milyon ile Karamürsel Belediyesi’nin.

Günün en acı haberi! Daha 14 yaşındaki çocuğa araba çarptı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Halıdere Spor Kulübü başkanı İbrahim Altuntaş'ın biricik kızı Tuğçe Nur Altuntaş geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.

Karamürsel merkez ışıklarda korkutan motosiklet kazası

Karamürsel Merkez ışıklarda meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ölümden döndü. Olay öğle saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi  Amiral Caddesi üzerinde seyir halinde olan Y.K. idaresindeki 20 ACY 333 plakalı motosiklet ile B.B. idaresindeki 16 RV 481 plakalı otomobil çarpıştı.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen ilçenin sevilen ismi namı değer (Çamur Şevket) Selahattin Karacan, hayatını kaybetti.

Karamürsel'de küçük çocuk arabaya çarptı!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi efe dayı sokakta meydana gelen trafik kazasında 10 yaşındaki Y.K (10) isimli küçük çocuk bisikleti ile arabaya çarptı.

Okullar açıldı, çocuklarda hastalıklar tavan yaptı!

Öğrenci ve velilere kritik uyarı Prof. Dr. Tevfik Özlü, sonbahar ve okulların açılmasıyla birlikte, solunum yolu enfeksiyonları hastalıklarında yoğunluk yaşandığını belirterek, öğrenci ve velileri uyardı.  

Kocaeli geneli Diri fay haritası güncellendi

Kocaeli'de hangi ilçelerde deprem riski var? Şubat ayında meydana gelen asrın depreminin ardından güncellenen diri fay haritası, yeniden güncellendi.