Gıs Haberleri

Gıs Haberleri

Altınova halkı Yasemin Fazlaca dedi

Altınova'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin erken seçim kutlamalarına katılan Altınova Belediye Başkanı adayı Yasemin Fazlaca, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ahmet Çalık, Karamürsel'de tarih yazdı

Karamürsel'de uzun yıllardır süregelen siyasi dengelerde önemli bir değişim yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi, 47 yıl aradan sonra Ahmet Çalık ile belediye başkanlığını kazandı.

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

KOCAELİ VALİLİĞİ DUYURDU

Kocaeli Valiliği, resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, 11 Mart 2024 Pazartesi itibariyle mesai saatlerinde değişikliğe gidildiğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan duyuruya göre:

Büyük Karamürsel TV, Klas Medya TV olarak isim değiştirdi

Karamürsel'de geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ve beğeni toplayan Büyük Karamürsel TV, isim değişikliğine giderek artık Klas Medya TV olarak yayın hayatına devam edeceğini duyurdu. İşte firma yetkilileri tarafından yapılan açıklama:

Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme Geliyor

İş kanunlarında önemli değişikliklere hazırlanan hükümet, milyonlarca vatandaşı doğrudan etkileyecek bir düzenleme üzerinde çalışıyor.

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Karamürsel Deva İlçede dengeleri değiştirecek

Karamürsel'de DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe: "Yoğun İlgi ve Büyük Destekle Projelerimize Odaklanıyoruz"

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Önce yağmur ardından kar geliyor!

Karamürsel'de Yağmur Alarmı! Kar Ne Zaman Yağacak? İşte 5 Günlük Hava Tahmin Raporu!

Dikkat! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyardı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyarı yaptı! Yalova, Altınova, Kaytazdere ve Karamürsel'de yaşayan vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması için uyarı yaptı.

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Etkili Oldu

Karamürsel'de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Özellikle Fulacık, Tahtalı, Başkiraz ve Kadriye mahallelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 15 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Ahmet Çalık sevgisi ne soğuk dinledi ne fırtına

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar (Bugün) Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde saat 17:00'da aday adaylığını açıkladı. Fırtına ve soğuk havaya aldırış etmeyen kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Çalık, büyük bir ilgi gördü.

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KARI YAĞDI

Karamürsel'de yüksek Senaiye mahallesinde gece geç saatlerde yağan kar yağışı etkili oldu.

Karamürsel siyasetinde tüm dengeler değişti

Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete, üç yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkanlığı için resmen adaylığını açıkladı.

Karamürsel MYO ismi değişti

Karamürsel Denizcilik MYO oldu! Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Meslek Yüksekokulu, yeni bir isimle yoluna devam ederek “Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksekokulu” olarak hizmet vermeye başladı.  

Ak Parti'de adaylık tarifeleri belli oldu

AK Parti’de belediye başkanlığı adaylığı için başvuru ücretleri belli oldu. Ali İhsan Yavuz, bu seçimde adaylık aidatı almacağını, bunun yerine Gazze’ye bağış toplanacağını söyledi.  

Yarın kış geliyor hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek

Yarın kış geliyor 10 derece birden düşecek Ülke genelinde sıcak başlayan hava yerini yağışa bırakıyor. Yarından itibaren 6-8 derece arası düşecek sıcaklıkla yurdun birçok kesiminde sağanaklar bekleniyor.  

Kocaeli genelinde tüm fiyatlar yarın değişiyor!

Yeni tarifeye göre, binek araçlar için parklanma ücretleri İzmit için 7 TL'den 13 TL'ye, Gebze için 6 TL'den 11 TL'ye, Derince, Körfez ve Karamürsel için ise 5 TL'den 9 TL'ye yükseldi.

Bursa’da 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi!

Depremin merkez üssü, büyüklük şiddet ve derinlik bilgisi sorgulanıyor. Bursa deprem araştırmaları hız kazandı. Şiddetli hissedilen sarsıntı şehir sakinlerinin gündeminde. İşte, 11 Ekim 2023 Kandilli ve AFAD son dakika deprem

Meteoroloji uyardı üç gün yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı yeni hava tahmin raporuna göre, Kocaeli'de 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför şarampole uçtu

Karamürsel Tepeköy'de patates ve soğan yüklü bir kamyonun şarampole yuvarlandığı ve 1 kişinin yaralandığı bilgisi verilmektedir. Kaza, Tepeköy Mahallesi Şafak Sokak'ta meydana gelmiştir.

Afet Koordinasyon Merkezi sağanak yağışa karşı uyardı

Afet Koordinasyon Merkezi, Kocaeli geneli için sağanak yağışa karşı uyardı.

Karamürsel CHP'den büyük ustaya ahde vefa

Ameliyat ve tedavi sürecini yakından takip eden Kocaeli CHP İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık sağlık durumunun ziyarete uygun olduğu bilgisini alarak Karamürsel CHP ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi ile ziyarete gitti. Ziyaret sonrası

Meteoroloji Kocaeli geneli için son dakika uyarısı yaptı!

Meteoroloji'den Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli geneli için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.