Gasp Haberleri

Gasp Haberleri

Önce darp ettiler, sonra gasp!

Karamürsel'de 09.05.2022 günü saat 23:00 sıralarında akşam aracında gasp ettikleri kişiyi daha sonrasında darp ettikleri iddia edilen kişiler, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı bir operasyon sonucu yakalandılar.

Yaşlı ve engelli kadını bağlayıp altınlarını çaldılar!

Karamürsel'de oturan F.E. (19) ve A.T. (20) isimli iki arkadaş evine girdikleri yaşlı ve engelli kadını bağlayıp altınlarını çalıp kaçtılar.

Gölcük'te iğrenç olay 60 Yaşındaki kadını önce gasp etti sonra tecavüz

Gölcük’te gerçekleşen iğrenç olay  15 temmuz sabahında meydana geldi.  Gölcük'te bunulanan bir SPA merkezine önce müşteri olarak gelen 25-30’lu yaşlardaki şahıs

Uyuşturucu İçin Suça Battılar

Uyuşturucu müptelası gençler, bu illete para yetiştirebilmek için zamanla suç makinesine dönüşüyor. 17 yaşındaki G.G. 6 günde 8 taksi gasp ederken, F. K. da bonzai alabilmek için dileniyor.

FETÖ şüphelisi çıktı! Özel ekip yakaladı!

Ankara'da kuyumcuyu gasp etmeye çalışan adam FETÖ'den gözaltına alınan eski bomba imha uzmanı çıktı.

Karamürsel'de hayvan yetiştiricisini gasp edip cebindeki 6 bin 400 lirayı alarak kaçtılar

Olay dün akşam 23.00 sıralarında Karamürsel Pazarköy mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiren Refik Akın (50) Pazarköy’deki evinde yalnız kaldığı anda tanımadığı iki kişi tarafından dışarıya çağırıldı. İki kişiyle konuştuğu sırada bir kişi gözüne biber gazı sıkarken diğer kişide arkasından kafasına odunla vurarak bayılttı. Bayılan Refik Akın’ın cebinde bulunan 6 bin 400 lirayı alan iki kişi kayıplara karışırken yaklaşık 1 saat baygın bir şekilde evinin önünde yatan daha sonra ayıldıktan sonra komşularından yardım isteyen Refik Akın Karamürsel

GENÇ KIZ SON ANDA KENDİNİ KURTARDI

Bir bayanı gasp etme ve kişinin hürriyetini yosun bırakma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiler Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarında oturan M.D. (20) adlı bayanın, hürriyetinden yoksun kılma ve gasp etme suçundan yakalanan N.T. (41) ile M.A. (32) çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalakderede Olay Besicilere Silah Zoruyla Senet İmzalatıldığı İddiası

İddiaya göre, internet sitesinde küçükbaş hayvan satışı ilanını gören N.K, (40) ve F.İ (45), Yalakdere köyüne gitti. 9 kişi tarafından otomobillerinin önü kesilen besiciler, araçtan indirildi. Tabancayla bacaklarından vurulan, elleri ve ayakları bağlanarak İstanbul'daki çiftliğe götürülen besicilerin üzerlerindeki 40 bin lira gasbedildi, 150 bin liralık da senet imzalatıldı. Daha sonra serbest bırakılan 2 besici, yaralı olarak Eskihisar Jandarma Karakoluna başvurdu. Besicilerin şikayetçi olduğu kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.