Erkançelik Haberleri

Erkançelik Haberleri

Karamürsel çok büyük bir ADAM kaybetti!

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik artık yeter dedi ve istifa etti! Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi olarak 2016 yılında ilçeye atanan ve atandığı günden bu yana Karamürsel sağlık camiasında bir çığır açan Dr. Erkan

İş insanı Alper Uzgören'den Karamürsel halkına büyük destek

Karamürsel devlet hastanesinde güncel ihtiyaçlara cevap vermekten uzak ve arızalı eski görüntüleme sisteminin yerine, ileri kapalı teknikle  güncel ameliyatların yapılabildiği yeni görüntüleme sistemi iş insanı Alper Uzgören tarafından temin edildi.

Sabah namazından sonra gidip sıra almak için sıra bekliyorlar

Karamürsel Diş Hastanesi'ne randevu almak için sabah namazından sonra kalkıp gittiklerini, merdivende oturarak yada merdiven boşluğunda ayakta uzun bir süre sıra almak için sıra beklediklerini dile getirdiler.

Karamürsel Devlet Hastanesi ihaleye çıkıyor!

Karamürsel Devlet Hastanesi büyük bir ihale ile yemek alımı yapmaya hazırlanıyor.

Başhekim Erkan Çelik Korona oldu

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik’in korona virüs testinin pozitif çıktığı bildirilen Çelik’in tedavi sürecini evde geçirdiği bildirildi.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİNE SKANDAL SÖZLER

Karamürsel Devlet Hastanesi iki haftadır gündemden bir türlü inmek bilmiyor. Bu sefer çıkan haberler ve söylenen sözler ise çok ağır.Hastaneye müfettiş gönderilerek denetlenmesi istendi

Yine Devlet Hastanesi, yine skandal

Karamürsel Devlet Hastanesin'de şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Her hafta bir çok vatandaş gazetemizi arayarak şikayette bulunuyor. Hastane yönetimine yaptığımız şikayetlerin karşılığını alamıyoruz.