Erdek Haberleri

Erdek Haberleri

MHP'nin Kocaeli'ndeki 12 ilçe belediye başkan yardımcısını açıkladı

MHP'nin Kocaeli'deki 12 ilçe belediye başkan yardımcısı listesi açıklandı. MHP, Kocaeli'de kendi adaylarını göstermeyerek ilçelerdeki belediye başkan yardımcılarını belirledi.

Prof. Dr. Ercan tarih verdi: Karamürsel için korkutan açıklama !

Prof. Dr. Ercan tarih verdi: Bu deprem, Gölcük ve Karamürsel’in tozunu attırır Düzce’de yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından gözler yine olası İstanbul depremine çevrildi

 Karamürsel’de derelerden yine kan aktı

Karamürsel’de geçen sene Kurban Bayramı’nda birçok kişinin derelerdeki suyun içme sularına karışmasından zehirlendiği bölgelerde bu sene de derelerden adeta kan akıyor.

Son Dakika MEB duyurdu: Liselerde sınavlara yeni düzenleme

MEB duyurdu: Liselerde sınavlara yeni düzenleme Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerdeki sınavlara ilişkin yeni düzenlemeyi duyurdu.

Karamürsel’de “Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği” projesine yoğun ilgi

Biberiye, tıbbi nane ve oğul otu yetiştiriciliği yapılarak, mahallelerdeki ekonomik refahın artırılması ve kırsal kesimdeki çiftçilerin gelir düzeyinin yükseltilmesi hedeflenen projeye başvurular sürüyor.

İşte Kocaeli genelinde terfi eden hakim ve savcılar

Çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimi, cumhuriyet başsavcısı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin isim listelerinden oluşan HSK kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Listede Kocaeli'den 47 isim yer aldı.

Lokantalarda Tuz ve Şeker Kullanımına Kısıtlama Geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Lokantacı ve pastacılarla imzalayacağımız protokolle her yıl besinlerdeki tuz kullanımı yüzde 4, şeker kullanımı ise yüzde 5 azaltılacak" dedi.

Tarih belli oldu! AK Parti sahaya iniyor

AK Parti’de yerel seçim kampanyası 1 Ocak’ta başlıyor. İllerdeki seçim koordinasyon merkezleri (SKM) 2019 itibariyle çalışmalarına start verecek.

Karamürsel Ak Parti Fevzi Utaş ile yeniden kendine geldi

Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel uzun zaman sonra Ak Partililerdeki heyecanı görünce çok mutlu oldu. Fvezi Utaş'ın adaylık başvurusunu kahkalar ile kabul ederek başarılar diledi.

Büyük saldırı başladı: Dünya tehlike altında ! Modeminizi hemen kapatıp açın!

Global bilgi güvenliği kuruluşu ESET, internet bağlantımızı sağlayan modemlerin yeni bir küresel tehditle karşı karşıya bulunduğunu duyurdu. Ev ve ofislerdeki yüzbinlerce modem, VPNFilter adlı zararlı yazılım tarafından tehdit ediliyor.

TIR Tiyatrosu Karamürsel'e geliyor

Şehir Tiyatroları’nın TIR Tiyatrosu köy ve mahallerdeki çocukları tiyatroyla buluşturmak amacıyla yaz turnesine çıktı.

Tunceli’de düşen helikopterdeki personelin isim listesi

Tunceli’de 12 personeli taşıyan ve radardan kaybolan helikopterde bulunanların isimleri belli oldu

Karamürsel'de 1400 öğrenciye sportif performans testi

Büyükşehir’in ilçelerdeki dış saha sporcu tarama uygulaması Karamürsel’le devam etti. Uygulamaya Karamürsel'den büyük katılım oldu.

İZGAZ'DAN ÖNEMLİ UYARI

İZGAZ, olumsuz hava koşulları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanan bölgelerdeki abonelerini, kombi ve kazanlarını elektrik gelene kadar kapalı konuma getirmeleri konusunda uyardı.

Kocaeli'de Cezaevi'ne 65 infaz koruma memuru alınacak!

Adalet Bakanlığı, çeşitli illerdeki cezaevleri için merkezi sınav şartı olmaksızın, sözleşmeli 4 bin infaz ve koruma memuru alacak.

Ev Alacaklara Güzel Haberler Gelmeye Başladı

Ziraat Bankası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Faizleri indirin' açıklamasından sonra değişik vadelerdeki konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1'in altına düşürdü.

Marmara Denizin'de Bu Sefer Daha Büyük Bir Deprem !

Marmara Denizi'nin Batı bölümünde gerçekleşen depremin önceki günlerdekinden daha büyük olması tedirgin ediyor.

DİYANET'TEN NAMAZ SAATLERİ İÇİN UYARI 15 GÜN DİKKAT EDİN

Saatlerin geri alınmasının bir hafta ertelenmesi sonrasında Diyanet, takvimlerdeki namaz vakitlerine 1'er saat eklenmesi uyarısı yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı, daha önceki açıklamalara göre yarın sabaha karşı sona ermesi beklenen ileri saat uygulamasına 2 hafta daha devam edileceğini, bu nedenle basılı takvimlerdeki vakit namazı saatlerinin 15 gün süreyle hatalı olacağı uyarısını yaptı.

Karamürsel'de Korkunç Kaza Motosikleti 60 metre sürükledi

Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Kayacık Mahallesi İmam Hatip Lisesi önünden D-130 Karayoluna çıkan Ömer Özgür (17) yönetimindeki ve arkasında bulunan Barış Önay (18) 01 Y 2174 plakalı motosiklet İzmit’te seyir halinde bulunan A. Ö. (26) yönetimindeki 41 H 0969 plakalı araç çarptı. Motosikleti 60 metre sürükledi. Kazayla birlikte Motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan arkadaşının ayakkabıları sağ sola savrulurken bir ayakkabı ise kazanın olduğu yerdeki üste geçit’e fırladı.

Vatan Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığını açtı

Vatan Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığı’nı açtı İşçi Partisi’ni kapatarak, Vatan Partisi’ni kuran Doğu Perinçek, tüm illerdeki örgütlenmesini hızlı bir şekilde sürdürüyor. İşçi Partisi’ni kapatarak, Vatan Partisi’ni kuran Doğu Perinçek, tüm illerdeki örgütlenmesini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Vatan Partisi Kocaeli Örgütü de ilçe örgütlerinin açılışlarını tek tek yapıyor. Bu kapsamda Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın açılışını davullu zurnalı gerçekleştirdi. Sibel Fitoz Çelik’in ilçe başkanı olduğu ilçe örgütü, Camiatik Mahallesi Atatürk Caddesi Baş İş Hanı Kat: 3 adresinde hizmete girdi.

Sesimizi duyan yok mu ?

Şikayetim Karamürsel'e bağlı Ereğli Arif Hoca Mahallesi Barbaros Hayrettin Bulvarı No-120 adresinde 2005 yılından beri oturuyorum (2005 yılından beri şikayet ediyorum ama bizi duyan yok) evimde Kocaeli- Yalova arasında ulaşımı sağlayan duble yol olarak tabir edilen gidişli gelişli olan yolun hemen altında kalmaktadır. İki tarafı da yol boyu ( durak haricinde) bariyer ile kapatılmış göndermiş olduğum resimlerde göreceksiniz geçişler sadece durak olan yerlerde açıktır, karşıdan karşıya geçmek için hayatımızı riske atarak geçmekteyiz. Çünkü durağın olduğu yerde üst geçit yok. Bir üst geçit İzmit istikametinden Ereğli’ye gelen tarafta mevcut oda 400 metre uzaklıkta alt geçit ise diğer istikamette oda 250 metre uzaklıkta bu geçişlerde Çağatay Çıtırık adlı genç karşıdan karşıya geçerken kaza geçirdi. Yani TIR çarptı ölümden döndü 4 gün hastanede yatı hemen yan tarafımızda 24 ailenin yaşadığı apartmanda oturan başka birisi kriz geçirdi. Ambulans çağırıldı, apartman girişi kapalı olduğundan hasta 120 Metre ilerdeki durağa yanaşan ambulansa iki kişi tarafından sürüklenerek götürüldü. Bunu niye yazdığımı merek ediyorsunuz, çünkü yolumuz kapalı olduğundan belediyece oluşturulan imar yolunun açılmamasından dolayı bu sıkıntıları çekmekteyiz. Yolumuz olmadığında çektiğimiz sıkıntıları şimdi sıralıyorum;

KARAMÜRSELDE KARLA MÜCADELE TAM GAZ

KARAMÜRSELDE KARLA MÜCADELE TAM GAZ KARAMÜRSEL’in yüksek kesimlerinde dünden bu yana devam eden yoğun kar yağışı yüksek kesimlerdeki 8 mahallenin yolunun kapanmasına neden oldu. Belediye ekipleri karla kaplı yolları açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karamürsel ilçe merkezinde de etkili olmayan kar, yüksek kesimlerde 15 santimetreyi buldu. Osmaniye,Akpınar,Safiye,Suludere,Senaiye,Kadriye,Tahtalı,Fulacık Mahalleri’nin yolları kar nedeniyle kapandı. Belediye ekiplerinin kapan köy yollarındaki kar küreme çalışmaları halen hummalı bir şekilde sürüyor.Bu mahallerdeki taşımalı eğitim yapılan okullara bugün tatili verildi .