Ercan Buber Haber Haberleri

Ercan Buber Haber Haberleri

Köprü ve otoyollara yüzde 123 zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zamlar, ekim ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 1 Ocak 2024’e ertelenmişti.

Ekrem Can'ın vefatında medical park skandalı!

Karamürsel'in hayırsever iş insanı, Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can'ın vefatı gerek bölgemizde, gerekse ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, vefatı sürecinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'nin ihmal iddiaları bu kadarına da pes dedirtti.

Güreşler başlıyor. Büyük ödül 180 Bin Tl

180 bin TL değerindeki kemer sahibini bulacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’ne binlerce güreş severin ilgi göstermesi bekleniyor.    

Orhan Okulu, SMA Hastası Asya için kupasını satacak    

2,5 Milyon Dolar'lık ilacı alamadığı her gün Asya, nefes alamıyor, bünyesi zayıflıyor. Asya'nın ailesi de diğer SMA hastası aileleri gibi yardım kampanyası başlattı. İnşaat işçisi Bayram Demir ve ev hanımı Güneş Demir, SMA Tip 1 hastası kızları Asya için yardım istiyor.  

Vatandaş Karamürsel belediyesine öfkeli!

Karamürsel halkı ve bir çok esnaf çoğunun bitirildiği söylenen projenin yine 270 günde bitirileceğinin duyurulması ile tepki gösterdi.

17 yaşındaki kayıp genç kız bir hafta sonra Karamürsel'de bulundu

Denizli’de evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki A.A., bir hafta sonra Karamürsel'de bulundu.

'Sıfır Atık Mavi Projesi'ne Sabiha Gökçen Havalimanı da katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık hareketi kapsamında 10 Haziran'da TURMEPA'nın katkılarıyla yeni bir adım atıldı ve Türkiye'yi çevreleyen denizlerin korunmasını hedefleyen Sıfır Atık Mavi Projesi

'Deprem' eylül ayında gündeme damgasını vurdu

 Araştırma şirketi Areda Survey, 2 bin kişi ile Türkiye genelinde eylül ayında gündeme oturan konular üzerine araştırma yaptı.

Flaş gelişme, aranan 2.şahıs yakalandı!

Karamürsel'de dün akşam yaşanan korkunç olayda bedensel engelli bir kişi, evinde bıçaklanarak öldürüldü.

Hayde güreşlere 37. geleneksel yağlı güreşleri bugün

Karamürsel Belediyesi 37. Geleneksel Yağlı Güreşleri bugün gerçekleşecek.

Adnan Oktar'ın kedicikleri, Kocaeli'de yatacak

Adnan Okrat grubuna yapılan operasyon sonrası tutuklanan kamuoyunda “kedicik” olarak bilinen örgüt üyelerinde 11’i Gebze Kadın cezaevine gönderildi.

KONUŞAN ADAM!

Karamürsel Belediyesi basın yayın bütün kötü yorumları sildi

Karamürsel'de dün gece Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına tepki gösteren yüzlerce inanın yorumu silindi.

Kocaeli'den Sabiha Gökçen Havaalanı'na gitmek sadece 9 TL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark, dünyanın dört bir yanına gidecek olan vatandaşları, 250 nolu hat ile Sabiha Gökçen havaalanına konforlu bir şekilde ulaştırıyor.

Türkiye'nin en büyüğü tekrar TÜPRAŞ oldu

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’nu açıkladı.

Dün İsmail Yıldırım için bugün Ercan Buber için

Karamürsel'de bir dönem ulusal bir ajansın temsilciliğini yapmış daha sonrasında ise gazetecilik mesleğini adice kullanıp esnaflara şantaj yapan. Sonrasında bu yaptığı şanyajların ortaya çıkması ile gerçek kimliği ortaya çıkan Güven Kaya isimli varlık.