Defne Haberleri

Defne Haberleri

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Ekrem Can Vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Ekrem Can vefat etti. Cenazesi bu gün defnedilecek.

Murat Karaca bu gün defnedilecek

Akpınar mahallesinden Osman KARACA'nın oğlu, İsmet KARACA'nın kardeşi, Fedai ve Dursun KARACA'nın yeğeni, Selma KARACA'nın eşi, Emirhan, Aziz, Batuhan ve Ezel KARACA'nın babaları Murat KARACA vefat etmiştir.

Karamürsel'de askeri tören sonrası defnedilecek

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen KKTC Cumhur Başkanı askeri danışmanı Albay Mehmet Kemal Boran hayatını kaybetmiştir. Cenazesi

Selahattin Altıok göz yaşları arasında defnedildi

Olay Karamürsel D-130 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya geçidinin olmadığı yerden karşıdan karşıya geçmek isteyen 68 yaşındaki Selahattin Altıok'a E.T. idaresindeki 41 AKH 623 plakalı tırı fark etmedi ve tırın çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

Arif Cez son yolculuğuna uğurlandı

İtalya'da helikopter kazasında hayatını kaybeden Arif Cez, son yolculuğuna yüzlerce kişinin göz yaşları ile uğurlandı. Gülşah Cez eşini son yolcuğunda bir an olsun yalnız bırakmadı.

Arif Cez bugün defnedilecek

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "İpek Kağıt " fabrikası müdürü Arif Cez genç yaşta geçirdiği bir helikopter kazasında hayatını kaybetmişti. Cenazesi bu gün memleketi Bursa'da defnedilecek.

Hasan Aksüt bu gün defnedilecek

Karamürsel'in Kızderbent mahallesinde dün akşam yaşanan korkunç olayda tabanca ile vurularak öldürülen ilçe milli eğitim müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Hasan Aksüt ikinde namazına müteakip, Kızderbent mahallesinde defnedilecek.

Karamürsel'de korku dolu anlar! Araçlar hurdaya döndü!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında ortalık adeta savaş alanına döndü.

Genç yaşta hayatını kaybeden Ömer Faruk Kapıcıoğlu defnedildi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz SGK Müdürü Kadir Kapıcıoğlu'nun oğlu Ömer Faruk Kapıcıoğlu defnedildi.

Metrelerce kuyu kazan define avcılarına suçüstü!

Define bulmak amacıyla kulübede kuyu açan Ali S, Kadir K. İlyas B, Ömer Ü isimli şahıslar suçüstü yakalandı. 

Sokak ortasında kalbine yenik düştü

Karamürsel'in Yalakdere mahallesinde dün sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek vefat eden İsmail Küfeci (52) bugün defnedilecek.

Karamürsel'de intihar eden genç toprağa verildi!

Geçtiğimiz yıl 7 Aralık tarihinde kaybolduktan bir ay sonra, Karamürsel’de cesedi bulunan tersane işçisi, Batmanlı gencin cenazesi 26 gün sonra İstanbul Adli Tıp kurumundan alınarak Batman’da defnedildi.

Dayı ve yeğen bugün defnedilecek

Karamürsel’de silahla vurulan Burak Şahin İren ve ölüm haberini aldıktan sonra kalp krizi geçirerek ölen dayısı Yakup Alemdaroğlu bugün defnedilecek.

Hakan Kara ikindi vakti defnedilecek

Karamürsel ve bölgede çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hakan Kara kendi evinde kalbine yenik düştü. Cenaze namazı

Arap Kenan bugün defnedilecek

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kenan Tunç (Arap) bu gün toprağa verilecek.

Kocaeli Şehidini göz yaşları ile defnetti !

Öğrencisi tarafından okuldaki odasında bıçaklanarak Şehit olan Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Necmeddin Kuyucu'nun (45) Türk bayrağına sarılı tabutu, adının verildiği okulun bahçesine getirilirken, cenaze törenine katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

Karacan'ın cenazesi yarın defnedilecek!

Lastik İş Genel Başkanı Abdullah Karacan'ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Fevziye Camii'nden kaldırılarak Bağçeşme mezarlığına son yolculuğuna uğurlanacak.

KARAMÜRSEL’DE VELİLER ARTIK YETER DEDİ!

Küçük çocukları okula giderken sıkıntı çeken aileler artık yeter dedi.

Karamürsel'in efsane kaptanı yarın defnedilecek

Karamürsel'de çok uzun yıllar kaptanlık yapmış olan Ahmet Özdeniz'in naaşı yapılan otopsi sonrası yarın memleketinde defnedilecek.

Karamürsel Murat Avsever'in naaşını göz yaşları ile uğurladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Murat Avsever'in naaşı ilçede yapılan tören ile helallik alınması sonrası gözyaşları ile uğurlandı.

Murat Avsever'in naaşı Karamürsele getirildi yarın helallik alınacal

Karamürsel'de geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen polis memuru Murat Avsever'in yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gelen acı haber ilçede büyük üzüntü yarattı.

Ereğli halkı illa birileri ölmelimi!

Karamürsel Ereğli mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar çok ama çok dertli. Yıllardır sorunlarının giderilmesi bir yana kimsenin umursamaması ve dertlerini kimseye anlatamadıkları

Karamürsel'in sevilen siması Ufuk Selvi bugün defnedilecek

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ufuk Selvi dün çalıştığı iş yerinde geçirdiği ani kalp krizi neticesinde vefat etmiştir. Merhumun cenazesi

Mesut Koygun dualar ile uğurlandı

Geçirdiği trafik kazası sonrası bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Fenerbahçe Televizyonu Teknik Müdürü Mesut Koygun, son yolculuğuna uğurlandı.

Serhat Yılmaz'ın cenazesi bugün defnedilecek

Karamürsel'in sevilen simalarından Merhum Cino Muharrem YILMAZ'ın torunu, Adnan, Ayhan, Mehmet, Kadir, Muhammet, Ömer, Murat ve Hakan YILMAZ'ın yeğenleri, Selahattin ve Remziye YILMAZ'ın oğlu Serhat YILMAZ

Efsana Başkan Dualar ile defnedildi

Karamürsel eski belediye başkanı Özcan Özalgın vefat etti Karamürsel'de üç dönem üst üste başkanlık yapan ve efsane başkan olarak adlandırılan Özcan Özalgın dualar ile defnedildi.

Karamürseli yasa boğan trafik kazası

Merhumun naaşı Karamürsel'e geldiği ve ikindi namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak cenaze namazı sonrası, Yeni Mezarlığa defnedileceği duyuruldu.

Karamürsel'de son Kore Gazisi Dualar ile defnedildi

Karamürsel'de 88 yaşında vefat eden Kore gazisi Hüseyin Yılmaz, defnedildi.

Türk Telekomdan emekli Fikret YÜCEL vefat etti

Türk Telekomdan emekli Fikret YÜCEL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Merkez Camiinden kaldırılarak, Ereğli Mezarlığına defnedilecektir.