Cihaz Haberleri

Cihaz Haberleri

Karamürsel Devlet’te gebelik testi yaptıranlar dikkat!

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde kadın polikliniğine giden yaklaşık 30’u aşkın bayanın yapılan gebelik testinin yanlış yapıldığı öğrenildi ‘Sen hamile değilsin’

Karamürselli gençlerden büyük başarı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım öncülüğünde bir araya gelen genç girişimciler, UV-C ışınlarından yararlanarak virüsü yok eden cihazı tasarladı ve üretimine geçtiler.

Maskelerde tavan fiyat 1 lira olarak belirlendi

Satışların 8 Mayıs'ta İstanbul'da başlayacağını açıklayan Ticaret Bakanlığı, tavan fiyatın üzerindeki satışların fahiş fiyat olarak kabul edileceğini bildirdi.

KARAMÜRSEL İŞİTME CİHAZI MERKEZİ AÇILDI!

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel’e işitme cihazı merkezi açıldı. Daha önce Karamürselli işitme kayıplı hastaların cihaz temin etmek için Gölcük, İzmit veya Yalova

Bakanlık açıkladı! O ailelere 200 liralık yardım yapılacak

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, hastalık nedeniyle cihaza bağımlı olan hastaların bulunduğu hanelerin elektrik fatura bedeli ve kesintisiz

Trafik denetimlerinde yeni dönem! 5 dakikada kontrol edilebilecek.

Yeni geliştirilen cihaz ile tükürük, kan ve idrar gibi vücut sıvılarına ihtiyaç duyulmadan 5 dakikada sıfır hata ile nefesten alkol ve uyuşturucu madde testi yapılabiliyor.

Karamürsel'de Tomografi cihazı sürekli arızalı

Karamürsel Devlet Hastanesi vatandaşı mağdur etmeye yine devam ediyor. Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar çok ama çok dertli. Sebebi ise Karamürsel Devlet Hastanesinde bulunan tomografi cihazı.

Karamürsel Devlet Hastanesi Vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor

5 Yıldızlı Karamürsel Devlet Hastanesi yine vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.Bozuk cihazlar, umursanmayan hayatlar vatandaşı canından bezdirdi.

Son dakika: Bakanlık Kocaelideki o Marka dahil 64 ürüne toplatma kararı verdi! İşte Ürünler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı evde bulunan tehlikeleri maddeleri toplatma kararı aldı. Ocaklar, mangallar, fırınlar, şarj cihazları ve gece lambalarının da içinde yer aldığı 64 farklı ürün, evlerde tehlikeli bulundu. Söz konusu ürünlere sahip olan vatandaşlardan üreticilerine başvurmaları istendi.

Karamürsel Devlet Hastanesin'de bir ilk daha

Karamürsel Devlet Hastanesine yeni alınan Dijital Panoramik Röntgen Cihazı hastaların hizmetine sunulmuştur. Radyolojik teşhis amaçlı kullanılan cihaz ile

Karamürsel Devlet Hastanesin'de EMG çekimleri başlıyor

Karamürsel Devlet Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Beste Yoldaş Sezgin yaptığı açıklamada; hastanemizde EMG cihazı kurulmuş olup, çekimler başladıktan sonra

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus tanıtıldı

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus resmen ortaya çıktı. Apple'in iki yeni cihazının özellikleri belli oldu.

DİKKAT ! Para Yatırırken Dikkat Edin !

Bankalar 200 TL'lik banknotlara savaş açtı. Söz konusu sorun ortadan kalkana kadar bütün bankaların ATM cihazlarından 200 TL'lik banknotların yatırılması mümkün olmayacak.

SEDAŞ tarafından bir açıklama yapıldı

Cumartesi günü İlçemizde bazı bölgelerinde planlı olarak elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti saatlerinde vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması nedeniyle SEDAŞ tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre; “Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınız​ı lütfen devre dışı bırakınız.

Saatler geri alındı mı ? Saat şu an kaç ?

Akıllı telefonların otomatik ayarı kafalatı katıştırdı... Kış saati uygulamasına bugün saat 04.00 itibariyle geçilmesiyle birlikte dünya genelinde birçok ülke bugün saatlerini 1 saat geri aldı. Türkiye ise kış saati uygulamasına, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle iki hafta ertelemeli olarak 8 Kasım’da geçecek. Türkiye'deki bu ertelemenin farkında olmayan ve 'otomatik ayarla' özelliğinin kapatılmadığı akıllı telefon ve masaüstü bilgisayarlar ise kendisini otomatik olarak bir saat geri aldı.Yanılmamak için cihazların ayarlanması gerekiyor.

Dünya saatleri geri alıyor, Türkiye saatleri durduracak

Dünya saatleri geri alıyor, Türkiye saatleri durduracak Dünya genelinde birçok ülke 25 Ekim tarihinde saatlerini 1 saat geri alıyor. Ancak Türkiye bu seneye özel olmak üzere bu tarihi 8 Kasım'a erteledi. Peki kullandığımız cihazlarımız bunun farkında mı? Yarın sorun yaşamamak için bilgisayarınızda ve telefonlarınızda bu ayarları yapmayı unutmayın.

Bu haberi okumadan program yapmayın

Karamürsel'de elektrik dağıtım şirketi olan SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ilçemizde planlı olarak elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Açıklamaya göre;Karamürsel'de elektrik kesintisi yaşanacak. SEDAŞ tarafından yapılan açıklamada “Programlı çalışma saatleri yaklaşık olarak belirlenmiştir. Çalışmanın daha erken saatlerde sona ermesi durumunda, sisteme kesinti bitiş saatinden daha erken elektrik verilebilir. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınızı lütfen devre dışı bırakınız. Tüketicilerimizin bu durumu dikkate alarak, gerekli önlemlerini almaları önemle duyurulur. Jeneratör kullanan tüketicilerimiz kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmalıdır. Bu hususların dikkate alınmasını önemle rica ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Karamürsel Devlet Hastanesine Yeni Ekipmanlar Alınacak

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yapılan bu toplantıya Saha Koordinatörü Necdet Filiz, Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin ve 15 sağlık tesisinin hastane yöneticileri katıldı. Mart ayında yapılan toplantı kararlarının değerlendirilmesinin ardından yoğun gündemle başlayan toplantı, oldukça verimli geçti. Sağlık Tesisleri Verimlilik Karne Gösterge Kartları RV05 tanıtımı, yoğun bakım ve acil servis planlamaları, sağlık tesislerimizde MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) kullanımı, mali hizmetlerde gelir ve gider bütçeleri ve tahakkukların muhasebeleştirilmesi konularında sunumlar yapıldı. Sağlık tesisleri arasında uygulama birliğinin sağlanması, tıbbi cihaz ve ekipman ihtiyaçlarının belirlenmesi ve tedariki için yapılan çalışmalar sonucunda; Kocaeli’deki hastanelere son sistem Göz Sağlığı ve Hastalıkları Tıbbi Cihazları ile ekipmanlarının alınması kararlaştırıldı.

Dikkat Cezası. 2000 Bin Lira...

Anayasa Mahkemesi, trafikte polisin alkol ve uyuşturucu kontrolüne direnerek, ölçüm cihazını üflemeyenin ehliyetine 2 yıl el konulmasına onay verdi. Denetimden kaçan da aynı cezayı alacak, 2 bin lira para cezası ödenecek. Anayasa Mahkemesi (AYM), trafikte alkol ve uyuşturucu kullanımı amacıyla yapılan denetimlerden kaçınan, teknik cihazlara üflemeyen sürücülerin ehliyetlerine iki yıl süreyle el konulmasına ilişkin düzenlemeye “kamu otoritesinin sağlanması” gerekçesiyle onay verdi.